Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook

Nøgleskabe, bokse & nødnøgleskab

Der er 2 varer.

De forsikringsgodkendte nøgleskabe, som består af to serier (P/G og DKS), anvendes på steder, hvor der stilles høje krav til indbruds-sikker opbevaring af nøgler.

Underkategorier

  • Nøgleskabe - 1
    Keytronic er et solidt nøgleskab m/el-kodelås og nødnøgle.Enkelt-vægget nøgleskab med 2 mm kabinet og 4 mm dør. Solide indvendige hængsler.Forberedt for fastboltning i væg. Bolte medfølger.Model 48 og model 100 har aflåseligt nøgleindkast i siden af skabet. Juwel nøgleskabene er i kraftigt kvalitet (8 mm. dør)Fås med enten nøgle eller el-kodelås.Forberedt for fastboltning. Joma nøgleskabene leveres uden cylindre.    
  • Nøgleskabe godkendte
    Godkendte Nøgleskabe De forsikringsgodkendte nøgleskabe, som består af to serier (P/G og DKS), anvendes på steder, hvor der stilles høje krav til indbruds-sikker opbevaring af nøgler. Nøgleskabene er testede og godkendt af F&P (Skafor) i Blå-Klasse, hovedgruppe 2.Skabene er forberedt for fastboltning i væg.Godkendt fastboltningsmateriale medfølger. P/G serien leveres som standard med nøglelås, men kan mod tillæg i stedet leveres med el-kodelås. DKS serien leveres forberedt for montering af en rund sikkerhedscylinder i Rød-Klasse.Cylinderen kan, mod tillæg, vedlægges til eftermontering. Alle skabe er forsynet med justerbare nøgle lister.   
  • Nøglebokse
  • Nødnøgleskab
    Til opbevaring af 1 stk. nøgle ved nødudgange eller branddøre hvor brandvæsenet godkender dette