Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook
Der er 1 vare.

PERSONDATALOVEN

Fra d. 25 maj 2018 vil alle virksomheder i EU være underlagt ny persondataforordning.

Selvom tolkningen kan varierer fra land til land, vil det under alle omstændigheder betyde skarpere krav for alle danske virksomheder. 

Allerede nu begynder arbejdet med at blive klar til de nye regler, og mange virksomheder vil nok være nødt til at opbevarer informationer mere sikkert. Dette løses eksempelvis med et sikkert skab, med begrænset adgang.

 Ifølge persondataforordningen skal I kunne dokumentere hvilke personer der har adgang til persondata- Derfor anbefaler vi også opbevaringsskabe med høj sikkerhedsgodkendelse og hvor adgangen let kan ændres.

Eksempelvis et sikkerhedsskab med kodelås.

Værdiopbevaring i værdiskabe, brandskabe og andre bokse

Værdigopbevaring, i form af f.eks. Brandskabe, værdigskabe, indmuringsbokse, dokumentskabe, pengekasser, databokse etc. Ring til os, mht forspørgsel på specifikt skab eller hvis du mangler hjælp og rådgivning, omkring skabene. Telefon: 70 26 80 02

Værdiopbevaring dækker over en række brand- og værdiskabe samt pengekasser. Værdiopbevaring kan ske enten i et skab eller i en indmuringsboks, og fokus kan være brand, tyveri eller blot sikkerhed. Vi har skabe, til godkendt eller ikke-godkendt værdiopbevaring. Vi har endvidere godkendte våbenskabe til jægere og andre, der har våben i hjemmet.

Hængemapper og PC'ere kan også komme i værdiopbevaring

Værdiopbevaring kan også være til institutioner og virksomheder, der behøver en højere tyverisikring af blandt andet bærbare PC'ere, mobiltelefoner og harddiskrecordere, der skal kunne oplades på samme tid.

Virksomheder og institutioner, der opbevarer store mænger af dokumenter og lignende, som er vigtige at sikre, kan med fordel benytte vores brandsikre hængemappeskabe. Værdiopbevaring kan med andre ord være nødvendig, ønskelig eller påkrævet i forbindelse med en lang række forskellige effekter.

Værdiskabe i alle størrelser leveres til kantstenen. 

Fri levering ved køb over 1000 kr. 

Underkategorier

 • Pengekasser og autobokse
 • Indmuringsboks / ikke godkendte
 • Indmuringsbokse / godkendte
  Den forsikringsgodkendte serie WEGA, er godkendt i Klasse 1 efter europæiske standard EN 1143-1, hvilket i Danmark svarer til Rød-klasse. Med andre ord en ekstrem stærk indmuringsboks i høj kvalitet. WEGA serien leveres som standard med nøglelås, men kan mod tillæg, i stedet leveres med elektronisk el-kodelås.
 • Værdiskabe / godkendte
  Lyra værdiskabe fås både i Klasse 0 og i Klasse 1.Skabene har den fordel, at de er konstrueret så de har en special lav vægt.Døråbning : 180 grader.Leveres som standard med karmlås, men kan mod tillæg leveres med el-kodelås. Skabene er forberedt for fastboltning i gulv. Bolte medfølger. Lyra 1 og Lyra 2 kan nemt anvendes som venstre hængt ved at vende det om.
 • Værdiskabe / ikke godkendte
  Bla. tidligere forsikringsgodkendte skabe i henholdsvis rød og blå Kl.  Sentry X-serien er en prisbillig solid stålværdiboks m/nøglelås. Sentry T-serien er en eksklusiv værdiboks i flot design og finish. Med el-kodelås og nødnøgle.  Saturn er et enkeltvægget sikkerhedsskab med dobbeltkams nøglelås.Forberedt for fastboltning i ryg og bund.  Trendy er et enkeltvægget sikkerheds boks m/el-kodelås + nødnøgle.Forberedt for fastboltning i ryg og bund.Bolte medfølger. Format M værdibokse har brandisolering. Leveres med dobbeltkams nøglelås med 2 nøgler. Panther hotelboks er forberedt for fastboltning i ryg og bund, bolte medfølger. Firechamp værdiskabe m/el-kodelås og nødnøgle. Indbruds sikker og brandhæmmende dobbeltvægget sikkerhedsskab, til værdiopbevaring og dokumenter (30 min til papir).Dørtykkelse 92 mm, med udvendige hængsler som giver åbning på 180 grader.EN 1300 Kl. A certificeret sikkerhedslås.        
 • Brandsikre løsninger
    Bestillingsvare, kontakt os ang. leveringstid.  
 • PC skabe
  PC skabene anvendes som udgangspunkt til institutioner og virksomheder, der ønsker en høj tyverisikring af bærbare PC`ere, mobiltelefoner, harddiskrecordere og andet perifielt udstyr, der samtidigt ønskes opladet. Skabene er, inden boring af ventilationshuller, testet og godkendt af F&P (Skafr) i Blå Klasse, hovedgruppe 2. Pga. boringen af ventilationshullerne, leveres skabene uden certifikat. De er udført i 4 mm. stålplader med diverse boresikringer. En beskyttelsesplade foran låsen sikrer endvidere mod direkte angreb på denne. PC skabene leveres som standard monteret med et strømkabel til 220V samt et PC oplader kit bestående af 1 stk. kabelkanal, 1 stk. ventilationsboks samt hhv. 1 stk. eller 3 stk. stikdåser med 6 stik i hver, afhængig af om det er model PC700 eller PC1500.Skabene er forberedt for fastboltning til enten gulv eller væg. Bolte medfølger. PC700-DKS og PC1500-DKS leveres forberedt for montering af rund sikkerhedscylinder i Rød Klasse.  
 • Deponeringsskabe
  Alle deponeringsskabe leveres fragtfrit til kantsten.
 • Våbenskabe / SSF3492 Godkendt
  Godkendt våbenskab i henholdt til SSF3492. Leveres som standard nøglelås incl. 2 nøgler, men kan mod tillæg leveres med el-kodelås.Forberedt for fastboltning. Bestillingsvare, kontakt os ang. leveringstid.  
 • Medicinskabe
  Medicin bør ikke komme i forkerte hænder. Hvis det sker, kan der opstå farlige situationer og mistro blandt de personer som har adgang til medicinen. Med et medicinskabe kan medicinen opbevares sikkert bag lås og slå. Medicinskabene fås til forskellige typer aflåsning, som evt. kan integreres med ejendommens adgangskontrol. Dermed opnås 100% kontrol på adgangen til medicinskabet.