Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook

Roger adgangskontrol

Der er 8 varer.
Roger adgangskontrol


Nyhed RTO System

Enkelt konkurrencedygtigt system til de fleste behov
Med Roger ADK kan de fleste behov dækkes. Systemet skræddersyes til den enkelte situation og spænder fra enkelt dørs stand-alone løsninger op til større professionelle systemløsninger. Det enkelte behov afgør hvilken løsning der skal vælges.

ADK-systemets opbygning
ADK-systemet består af en kontrolenhed, med indbygget strøm/nødstrømsfor­syning, der ­placeres ved hver dør, der ønskes adgangs-kontrolleret. På kontrol-enheden tilsluttes én eller to læsere, el-lås og eventuelt et ud-tryk. Ved at placere en læser ved både ind og udgang, kan man registrere hvor længe brugeren har opholdt sig i bygningen, og hvem der er i byg­ningen. I alt kan op til 320 kontrol-enheder (døre) forbindes i et netværk, og kobles til en PC med RACS (Roger Access Control Software). RACS er en brugervenlig dansk software til ADK-systemet.

Enkel adminstration og konfiguration
RACS softwaren bruges både af installatøren til konfiguration og af firmaets “administrator” til at oprette/ændre/slette bruger og deres kort og koder. RACS er via et interface forbundet til en eller flere decentrale kontrol-enheder med tilhørende læser(e).
At kontrol-enhederne er decentrale vil sige at alle opsætninger, skemaer, brugere og hændelser (32.000) lagres i den enkelte kontrol-enhed. Det giver stor sikkerhed, idet den enkelte kontrolenhed “kører videre” ved kabelbrud. Kun ved ændringer, nye brugere og lignende er det nødvendigt at koble computeren til systemet.