Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook
Der er ingen varer
Låsecylindre

Vi har et bredt udvalg af cylindre, f. eks. Ruko,  Billige cylindre, kaba etc. 

Vi omlægger/omkoder/omstiller også dine cylindre, f. eks. flere cylindre til samme nøgle, eller til en eksisterende nøgle, som i forvejen er brugt.
Hvis du bestiller flere cylindre og de skal enslukkes så skal du bemærke at du kun får Nøglerne med fra den ene Cylinder, resten kodes ud når låsene laves enslukket.
Ønsker du cylindrene kodet efter dine egne nøgler/koder følger der ikke ekstra nøgler med

Alle cylindre i messing er skaffevarer og tages ikke retur.

Sikkerhedsniveauer for nøgler og låse til sikring af boligen

 Serie 500Serie 600Serie 1200Garant Plus
    
     
Sikkerhedsniveau    
Opfylder DS/EN 1303
Bore-sikring 
Dirke-sikring  
5 stifter   
6 stifter   
6 stifter med dobbeltkode   
16 stifter   
2 spærresystemer   
Patenteret profil  
Patenteret teknologi  
Sidekode   
Almindelig nøgle 
Nikkelfri nøgle   
Nøgler kan frit kopieres*  
Nøgler kan kun kopieres af godkendt Ruko forhandler  
Nøgler kan kun kopieres ved fremvisning af personligt sikkerhedskort   
Nøglekontrol   
     
     
*) Gælder låse som ikke indgår i låsesystem
 
 

Underkategorier

 • Billige cylindre
  Hvis du bestiller flere cylindre og de skal enslukkes så skal du bemærke at du kun får Nøglerne med fra den ene Cylinder, resten kodes ud når låsene laves enslukket. Ønsker du cylindrene kodet efter dine egne nøgler/koder følger der ikke ekstra nøgler med
 • Ruko 600
  Ruko Serie 600 Serie 600 kan genkendes på det trapezformede nøglehoved. Serie 600 er en teknologi fra 1980’erne, og yder bedre aflåsning end Serie 500 bl.a. fordi der er bore-sikring i låsens cylinder. Men det er en teknologi som ikke længere er tidssvarende eller lever op til de krav, man bør stille til aflåsning af boliger.Hvis du bestiller flere cylindre og de skal enslukkes så skal du bemærke at du kun får Nøglerne med fra den ene Cylinder, resten kodes ud når låsene laves enslukket.Ønsker du cylindrene kodet efter dine egne nøgler/koder følger der ikke ekstra nøgler med
 • Ruko D12
  Hvis du bestiller flere cylindre og de skal enslukkes så skal du bemærke at du kun får Nøglerne med fra den ene Cylinder, resten kodes ud når låsene laves enslukket.
 • Ruko Garant Plus
  Ruko Garant Plus Garant Plus er Ruko’s sikreste låsesystem til privat beboelse. Nøglerne er patentbeskyttet og sammen med Garant Plus følger et kort med en personlig kode. Koden skal altid oplyses, hvis der skal laves ekstra nøgler, og det giver en helt unik sikkerhed for ejeren. Antallet af stifter kombineret med anvendelse af sidekode gør Garant Plus til markedets sikreste til privat beboelse.
 • Kaba Expert
  KABA EXPERT er et højkvalitets produkt på linie med RUKO GARANT10, fordelene ved KABA er at den er patentsikret til År 2024.Hvis du bestiller flere cylindre og de skal enslukkes så skal du bemærke at du kun får Nøglerne med fra den ene Cylinder, resten kodes ud når låsene laves enslukket.Ønsker du cylindrene kodet efter dine egne nøgler/koder følger der ikke ekstra nøgler med. Bemærk at Cylindre bestilt til egne nøgler/koder tages ikke retur da disse er specielt produceret til ordren.