Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook
Der er 13 varer.
Hængelåse

Hængelåse med og uden Skafor-godkendelse

Total Låse & Sikring ApS har hængelåse til alle formål, og det er hængelåse fra mærker som Ruko, Abus, EVVA, KABA og Lockit. Abus har endvidere låse med kodelås.

Vi har hængelåse der er Skafor-godkendt i rød kategori

Hængelåse kan leveres i alle mulige faconer og størrelser, ligesom de kan leveres i alle prisklasser. Nogle af de meste effektive låse i den dyre ende er Ruko 4641, der har kappe af hærdet stål og sort krom. Desuden er den Skafor-godkendt i rød kategori. Den er især velegnet til aflåsning af døre, porte, garager og containere, hvor der er større værdier, og hvor der stilles særlige krav til godkendelse.

Vi kan dække alle behov og ønsker med vores hængelåse

Nogle af vores kendte hængelåse er Abus serie 65 med det karakteristiske messing og den hærdede stålbøjle, der kan leveres i mange forskellige bøjlehøjder. Vi har også små hængelåse, herunder med kode eller med nøgle, der kan bruges til skabe, kasser og kufferter.

De fleste af vores hængelåse er designet og udviklet til at have høj sikkerhed. De er således velegnede til at sikre mod tyveri for både private og virksomheder. Vi kan med andre ord levere låse og sikringsudstyr i hele Danmark, men du kan også besøge vores butik, der ligger i Frederikssund. Vores motto er: En tryg og sikker handel på nettet!

Du kan kontakte Total Låse & Sikring ApS ved at bruge vores kontaktformular eller ved at skrive til info@totallaase.dk. Du kan også ringe på telefon 70 26 80 02, hvis du har spørgsmål til vores hængelåse.