Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook

Sikringsbeslag

Der er ingen varer

Sikringssortiment til sikring af boligen.
Alsidig sortiment af indbrudshæmmende beslag, der anvendes på boligens døre og vinduer for at beskytte mod spontane indbrud.

Underkategorier

 • Skudrigler
  En skudrigle er blandt de mest simple låsetyper, der benyttes, men den kan ikke desto mindre gøre en stor forskel i mange situationer. Skudriglen er specielt populær til skure, porte og værkstedsdøre, hvor døren ikke nødvendigvis har en indbygget cylinderlås. Skudriglen kan desuden benyttes som en ekstra sikringsanordning på døre, hvor lukkemekanismen har brug for yderligere styrke. Ved at montere en skudrigle enten øverst eller nederst på døren vil man netop kunne opnå en forstærket aflåsning.
 • Hængelåsbeslag
 • Nødudgangsbeslag
 • Vinduesbeslag & Låse
  Vinduesbeslag forhandles online   Med et sikringsbeslag til hvert af dine vinduer, kan du besværliggøre åbningen af vinduerne udefra. Uden sikringsbeslaget er det nemt at bryde et vindue op, hvis det blot holdes lukket med traditionelle hasper, der skrues ind i vinduesrammen. Her er det nok at have en stor skruetrækker eller et lille koben med. Så er tyven inde på under et minut. Vinduerne er et af de steder, tyve mest hyppigt bryder sig vej ind i hjemmet. Hvis du imidlertid har monteret kvalitets sikringsbeslag på dine vinduer og døre, skal der meget kraftigere værktøj til at bryde dem op. Og sådant tungt værktøj har tyven som regel ikke med, fordi det bliver for besværligt. Det eneste alternativ for indbrudstyven er at smadre ruden, og det er der stort set ingen tyve, der ønsker. For det larmer og tiltrækker unødig opmærksomhed. Derfor kan gode sikringsbeslag være en rigtig god tyverisikring af dit hjem. Få hjælp til at vælge det rette vinduesbeslag Har du brug for hjælp til bestillingen, eller er du i tvivl om, hvilket vinduesbeslag du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 80 02 eller e-mail info@totallaase.dk.
 • T-Jern
 • Dæk- og brevskilte
 • Anslagsskinner
  For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel imellem dør og karm, kan man montere en anslagsskinne i hele dørens højde og på den måde dække åbningen mellem dør og karm.Man bør altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en anslagsskinne, så det forhindre at den bliver brækket op med koben eller ligende.Anslagsskinnen monteres med envejsskruger i hele dørens højde og på den måde dækker den effektivt åbningen mellem dør og karm.
 • Sikringsskinner
  Sikringsskinner/profiljern mellem dør og karm forhindrer tyven i at bryde døren op med koben. For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel imellem dør og karm, kan man montere en sikringsskinne i hele dørens højde og på den måde dække åbningen mellem dør og karm.Man bør altid sørge for at sikre udadgående døre f.eks terrasdøren med en sikringskinne, så det forhindre at den bliver brækket op med koben eller ligende.Sikringskinnen monteres med envejsskruger i hele dørens højde og på den måde dækker den effektivt åbningen mellem dør og karm.
 • Dørspioner
  Øg din sikkerhed og identificer, hvem der banker på din dør, inden du åbner den. Med en dørspion fra Total Låse, er du sikker på, hvem du åbner din dør for! Med en dørspion er der ingen overraskelser på den anden side af døren. Fås i både analoge og digitale udgaver. Se udvalget her
 • Sikkerhedskæder
  Sikkerhedskæder til hoveddør forhandles Her på denne side finder du vores store udvalg af forskellige sikkerhedskæder til hoveddør online. Sikkerhedskæderne findes i flere forskellige prisklasser, og der er noget for ethvert behov og enhver pengepung. Køb sikkerhedskæder til hoveddør online Hvis du køber din sikkerhedskæde til din hoveddør online i vores webshop, sørger vi for, at den bliver leveret til dig hurtigt, og køber du for over 1.000 kroner, får du gratis levering på din ordre. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 70 26 80 02 eller skrive til vores e-mail info@totallaase.dk.
 • Vinduesstænger
 • Container og Trailerbeslag
 • Diverse - Sikringsbeslag