Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook

Vinduesbeslag & Låse

Der er 19 varer.
Vinduesbeslag & Låse

Vinduesbeslag forhandles online
 

Med et sikringsbeslag til hvert af dine vinduer, kan du besværliggøre åbningen af vinduerne udefra.
Uden sikringsbeslaget er det nemt at bryde et vindue op, hvis det blot holdes lukket med traditionelle hasper, der skrues ind i vinduesrammen.
Her er det nok at have en stor skruetrækker eller et lille koben med. Så er tyven inde på under et minut.

Vinduerne er et af de steder, tyve mest hyppigt bryder sig vej ind i hjemmet. Hvis du imidlertid har monteret kvalitets sikringsbeslag på dine vinduer og døre, skal der meget kraftigere værktøj til at bryde dem op. Og sådant tungt værktøj har tyven som regel ikke med, fordi det bliver for besværligt. Det eneste alternativ for indbrudstyven er at smadre ruden, og det er der stort set ingen tyve, der ønsker. For det larmer og tiltrækker unødig opmærksomhed. Derfor kan gode sikringsbeslag være en rigtig god tyverisikring af dit hjem.

Få hjælp til at vælge det rette vinduesbeslag

Har du brug for hjælp til bestillingen, eller er du i tvivl om, hvilket vinduesbeslag du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 26 80 02 eller e-mail info@totallaase.dk.