Adgangssystemer

Er du på udkig efter et kvalitetsrigt adgangssystem, som holder giver dig den rette tryghed i hjemmet eller på kontoret? Så er du havnet det rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores udvalg af adgangssystemer, som byder på en bred vifte af forskellige slags intelligente adgangskontrol. Du finder blandt andet adgangskontrol med enten brik eller en kode, som garanterer, at fremmede holdes væk, ligesom der er oversigt over brugere og hændelser ved hjælp af logfiler.

Gå på opdagelse i vores sortiment af adgangssystemer, og find lige præcis det system, der matcher dine behov og ønsker. Du finder desuden yderligere information og de forskellige systemer ved at klikke ind på dem.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Find det rette adgangssystem til hjemmet eller virksomheden

Når du handler adgangssystemer, kan du vælge enten mellem en brik eller en kode, som en eventuel medarbejder kan låse sig ind med. Begge dele har mange fordele, da du nemt kan tilgå, hvem og hvornår, der er låst op. Ved hjælp af de intelligente adgangssystemer kan du derfor holde styr på virksomheden, ligesom du holder de lange fingre væk.

Blandt vores adgangssystemer finder du Conlan, som er nemt og simpelt og kan bruges af alle. Her finder du både et system med kode og med brik. Derudover har vi Roger adgangskontrol og Ruko SmartAir, som begge er intelligente systemer.

Total Låse & Sikring hjælper dig med adgangssystemerne

Hos Total Låse & Sikring gør vi os altid umage for at give dig den rette vejledning, så du kan finde lige præcis det låsesystem, der matcher din situation. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så sidder vi klar til at give dig en professionel vejledning. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.