Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook


Udtalelse fra Robert Sørensen 

Kære Total Låse & Sikring. Bare et tak herfra for super god service. Jeres hjemmeside er virkelig brugervenlig og nem at overskue. Jeg har lige bestilt alarmpakken til mine svigerforældre og skal i gang med at montere den – nu har jeg jo erfaringen fra min egen Infiniti. Vil også anbefale jer fremover. Tak for god behandling. 
Mvh. Robert Sørensen
_________________________

Udtalelse fra Benny Hoffmann 

Hermed en tak for god rådgivning og super service i forbindelse med mit køb af en tv-overvågningspakke. Jeg ringede til jer og bestilte om mandagen og havde allerede mine varer om onsdagen – klar til at montere og installere. Det er bare smaddergod service – endnu engang tak for det – det er ikke hver dag man oplever det. PS Hils jeres tekniker og sig tak for rådgivningen.  
Mvh. B. Hoffmann
_________________________

Udtalelse fra Lise Svendsen

Jeg vil gerne sige tak til Total Låse & Sikring for hurtig levering af de Ruko låse som jeg har købt. Ligeledes bestilte jeg også en postkasse, som var med i samme pakke – rigtig dejligt. Det hele har været nemt at montere efter jeres anvisninger. 
Det har været en fornøjelse at handle hos jer. 
Mvh. Lise Svendsen
_________________________

Hej Total Låse & Sikring

Jeg vil gerne sige tak for den udførlige vejledning jeg fik, da jeg købte Ruko låse hos jer. Jeg har fortalt om jer til nogle af mine venner, som også skal have skiftet deres låse på et tidspunkt. 
Med venlig hilsen
Kim Marcussen
_________________________

Tak til Total Låse & Sikring for super god rådgivning da vi skulle købe nye Ruko låse. Jeg blev guidet igennem over telefonen så vi fandt frem til hvad vi havde brug for. Vi handler uden tvivl hos jer en anden gang hvis vi skulle få brug for det. 
Gode hilsener
Nina Ødum 
_________________________

Hej
Tusind tak for hurtig levering af de varer jeg har bestilt hos jer. Jeg bestilte fredag og modtog mine varer med posten allerede mandag. Også tak for god og udførlig vejledning. 
Mvh.
Lars Nielsen
_________________________

Kære Total Låse & Sikring
Da jeg for nylig købte Ruko Garant 10 låse fik jeg en overordentlig professionel service. Fortsæt gerne med dette! Jeg vil anbefale jer til andre i fremtiden. 
Med venlig hilsen Gert Christensen
_________________________

Hej Total Låse & Sikring
De varer jeg bestilte blev leveret hurtigt – tak for det. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer. 
Bedste hilsener
Mads Hansen
_________________________

Hej Jan
Mange tak for særdeles professionelt låsesmedea