Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til kasse

Kategorier
Byens Låse & Alarm Service ApS
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 70 26 80 02

Send os en e-mail
Facebook

Salgs- og leveringsbetingelser for Total Låse & Sikring ApS

HANDELVILKÅR – FØR MODTAGELSE AF VARERNE

FRAGTGEBYR VED BESTILLING

Alle ordrer, der skal sendes, bliver pålagt fragt alt efter vægt og sted.

LEVERING AF VAREN(E)

Vi sender vores varer med fragtmand eller Post Danmark.

Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme inden 48 timer). Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Total Låse & Sikring kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Med Post Danmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer, der leveres med fragtbil, leveres til kantstenen.

MODTAGELSE AF VAREN(E)

Ved modtagelse er det vigtigt at du kontrollerer, at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten.

Der må max. gå 7 hverdage inden anmeldelse af en transportskade. Herefter kan Total Låse & Sikring ikke holdes ansvarlig for transportskader.

Er ordren sendt med Post Danmark, og har du åbnet pakken, skal du henvende dig på posthuset med varen og reklamere overfor Post Danmark.

Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til Total Låse & Sikring. Der skal desuden ved modtagelse kontrolleres, at det er de(n) korrekte vare(r) der er leveret.

 

 

HANDELVILKÅR – EFTER MODTAGELSE AF VARERNE

VED REKLAMATION ELLER FEJLLEVERING

Har du fået defekte eller fejlleverede varer, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal det ske til Total Låse & Sikring, med angivelse af fejlen og kopi af den oprindelige kvittering. Total Låse & Sikring skal kontaktes inden varerne sendes retur. Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.

Vi reparerer eller ombytter og sender en ny når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare. Total Låse & Sikring dækker transportomkostninger i forbindelse med reklamation/fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller Danske fragtmænd. Ikke synlige defekter skal meldes til Total Låse & Sikring senest 7 dage efter modtagelse, det er derfor vigtig inden for denne tid at kontrollere varen.

RETURNERING/FORTRYDELSE

Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget varen(e), varen skal derefter retureneres inden for 14 dage efter dato hvor Total Låse har modtaget beskeden om fortrydelse af købet.

Beskeden om fortrydelse skal ske pr mail: post@byens-laase.dk eller pr. fax: 47 31 42 99.

Du finder en skabelon til standard fortrydelsesformularen her.

Fortrydelsesretten er i overensstemmelse med Lov om forbrugsaftaler Kap. 4 af 13-6-2014.

Retur adresse: Byens Låseservice ApS, Jernbanegade 34, 3600 Frederikssund. (Tlf. 70 26 80 02. Cvr. nr. 30 27 63 88.)

Du kan som forbruger fortryde dit køb efter ibrugtagning, dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en evt. forringelse af varen værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis.

Udgifter i forbindelse med returnering/tilbagelevering afholdes direkte af køber.

Varen(e) skal fremstå i samme stand og mængde som ved fremsendelse.

Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig info for vore kunder.

Hvis varerne modtages efter ovenstående bestemmelser tilbagebetales det fulde beløb for den leverede vare. Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra datoen, hvor du/kunden har meddelt, at du har fortrudt dit køb.

Tilbagebetaling VIL først ske efter modtagelsen af returvaren, da det skal vurderes om der er sket en værdiforringelse af returvaren

Forsendelsesomkostninger returneres ikke.

Skaffevare tages ikke retur.

 

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER

For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn og postadresse. Hvis du vil have en ordrebekræftelse via e-mail, har vi også brug for din e-mail-adresse. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand. De vil kun blive brugt i Total Låse & Sikrings markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det. Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid og du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket, hvis du senderen e-mail til info@totallaase.dk med teksten "afmeld mig venligst".