Dørgreb & tilbehør

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

DØRGREB & TILBEHØR

Er du på udkig efter et smukt dørgreb eller tilbehør til dørgreb? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Total Låse & Sikring ApS har vi nemlig et bredt udvalg af dørgreb fra anerkendte brands og i mange forskellige designs. Vores dørgreb fås desuden i alle prisklasser, så du kan helt sikkert finde et, der passer til dit hjem eller din virksomhed.

Her på siden kan du både få dørgreb med og uden kodelås samt dørgreb med både matte og blanke overflader. Med andre ord har vi altså et greb til enhver smag. Tag et kig på vores greb og tilbehør hertil, og lad dig inspirere af det varierede udvalg.

Få de populære Arne Jacobsen-dørgreb og mange flere her 

Vores udvalg af dørgreb spænder vidt både i stil og prisklasse. Du kan nemlig få Arne Jacobsen-dørgreb i smuk messing og rustfrit stål, som vil pryde ethvert hjem, samt Lockit-dørgreb, som alle kan være med på prismæssigt. Vi forhandler også dørgreb fra Hoppe, Randi, Randi Line 18 samt forskellige modeller fra Ruko som Ruko Standard, Ruko Scanflex og Ruko Line, ligesom vi naturligvis forhandler det nødvendige tilbehør til grebene.

Du kan også få dørgreb med kodelås fra Ruko hos os, hvis du ikke ønsker at rende rundt med nøgler i tasken. Se desuden vores udvalg af garagegreb samt vores rosetter og diverse tilbehør til greb og låse. Vi hos Total Låse & Sikring ApS har alt, du har brug for, når du skal investere i dørgreb!

Total Låse & Sikring ApS har greb og tilbehør til din dør! 

Ønsker du hjælp til at finde det helt rigtige greb til dit hjem, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige dørgreb. Ring til os på tlf. +45 70 26 80 02 eller skriv til os via vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi står klar med råd og vejledning.