Arne Jacobsen dørgreb

Ønsker du et klassisk og tidløst håndtag, så skal du prøve at kigge på Arne Jacobsens forskellige dørgreb. Hos Total Låse og Sikring ApS finder du et solidt sortiment af skønne dørhåndtag i enten rustfri stål eller messing fra den anerkendte designer. Du finder desuden langskilte og montageskruer til håndtagene, så du er klar til montering med det samme, du modtager din bestilling. Udforsk vores nedenstående sortiment af forskellige greb, og se, om du ikke kan finde en variant, du vil pryde dine døre med.

Arne Jacobsen dørgreb
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Indret dit hjem med dørhåndtag fra Arne Jacobsen i messing eller stål

En dør er ikke nødvendigvis det element, man tænker, at man kan gøre alverden ved indretningsmæssigt. Men det kan du, og det er her, at et dørhåndtag spiller en rolle. Med et smukt højkvalitetsgreb til døren, kan du løfte udseendet på dine døre – hvad end det er i et privat hjem eller i en virksomhed.

Arne Jacobsen-greb blev første gang designet til SAS Royal hotel tilbage i 1961 og er siden hen med deres klassiske udseende blevet til en klassiker, der hitter i både hjem, institutioner og offentlige bygninger. I vores sortiment finder du de lækre dørhåndtag, langskilte samt knækskruer, alt sammen så du kan montere dine håndtag på en nem og simpel måde.

Udforsk Total Låse og Sikring ApS’ sortiment af dørgreb og tilbehør hertil

Er det ikke lige Arne Jacobsens dørgreb, du søger, så har vi et væld af andre sortimenter, som du kan udforske og indrette dit hjem med. Vi har bl.a. dørgreb fra Ruko standard-serie, Ruko Line-serie og Randi, der vil være værd at tage et kig på. Vi har også dørgrebstilbehør, der vil være et oplagt supplement til dit dørgrebskøb i form af cylindre, dørstoppere, skruer samt meget andet, der kan fuldende din indretning, så den både er æstetisk og funktionel.

Sidder du med tvivlsspørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen, og derved kan vores faglige ekspertise være dig behjælpelig. Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 70 26 80 02 eller skrive til vores mail [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Vi ser frem til at høre fra dig!