Dørpumpere og dørlukkere

Her på siden finder du vores store udvalg af dørpumpere og dørlukkere, som garanterer lette, holdbare og elegante adgangsforhold. Hvad end du søger en dørpumpe til hjemmet eller arbejdspladsen, eller om du søger en dørlukker til udendørs eller indendørs, kan du være sikker på at finde den rette hos os. Vi garanterer prisbillige dørpumpere og dørlukkere af høj kvalitet. 

Gå på opdagelse i vores sortiment af dørpumpere og dørlukkere og find lige præcis den, der matcher dine behov og ønsker. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Få ideelle adgangsforhold med dørpumpere og dørlukkere

Med en dørlukker i fjeder kan du være sikker på, at døren glider stille og roligt i. Her kan du blandt andet tage et kig på dørlukkeren fra Dictator, som netop sørger for de rare adgangsforhold, hvor døren lukker stille i.

Er du på udkig efter en dørpumpe, kan du tage et kig på Dorma dørpumpen. Her kan du blandt andet justere lukkehastigheden og sluttryk. Disse fås i forskellige størrelser og farver, så du kan finde den, der passer præcist til din dør.

Investér i en dørlukker eller dørpumper og skab gode adgangsforhold med fremragende funktionalitet og kvalitet.

Total Låse & Sikring står klar til at hjælpe dig

Hos Total Låse & Sikring er vi leveringsdygtige i en lang række låsesystemer og reservedele dertil. Tag blandt andet et kig på vores låse, låsecylindere eller vores låsebeslag og tilbehør.

Vi sætter en dyd i at levere en god service, når du handler hos os. Derfor er vi altid til at fange, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for kompetent vejledning. Så hjælper vi dig med at finde den rette lås til dig og dine behov.