El-låse, nøglekontakter & tilbehør

Er du på udkig efter el-låse eller nøglekontakter? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Total Låse & Sikring har vi et bredt udvalg af el-låse, som omfatter blandt andet motorlåse, magnetlåse og slutblik. Vi har også en lang række nøglekontakter, som kan bruges til gitterstyring og dør- og portautomatik. 

Tag et kig på sortimentet nedenfor og find den lås, der passer perfekt til dit formål. Har du brug for hjælp undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg el-låse og nøglekontakter til din bolig her

El-låse er brugt gennem mange år til blandt andet opgangsdøre i boligforeninger. El-låsen har en stor vifte af anvendelsesområder til andre steder. Blandt el-låse finder du blandt andet motorlåse og magnetlåse, som begge er nemme at betjene og har en hurtig åbningshastighed. Det er et ideelt valg til virksomheder og institutioner, som ønsker dagaflåsning. Vi forhandler el-låse fra anerkendte producenter såsom Assa, Abloy og Dorma.

Vores udvalg af nøglekontakter kommer ligeledes fra anerkendte producenter. Du finder blandt andet Geba-nøglekontakter, som kan bruges til gitterstyring og dør- og portautomatik. Geba-nøglekontakten leveres uden cylinder, hvorfor du finder Ruko profilcylindere i vores sortiment af nøglekontakter.

Find den rette lås hos Total Låse & Sikring

Hos Total Låse & Sikring er vi leveringsdygtige i en lang række låsesystemer. Foruden el-låse og nøglekontakter forhandler vi også dørgreb, dørpumper- og lukkere og postkassesystemer. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde den rette lås, der matcher dine behov og ønsker.

Har du spørgsmål omkring vores låsesystemer, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.