Kodelåse

Vi har alle sammen været der – du kommer på arbejde og har enten glemt din nøgle eller fumler rundt efter den korrekte nøgle i det uendeligt store nøglebundt. Dette scenarie kan du nu blive fri for – og en kodelås til virksomheden er løsningen. Det kan du få hos Total Låse & Sikring ApS. Dine kollegaer vil takke dig for, at de ikke skal huske en nøgle hver dag, men blot skal indtaste en 6-cifret kode. Nemt og enkelt.

Du kan foruden at købe en kodelås til virksomheden også investere i kodelåse med greb til din terrassedør. Ved vores Ruko-kodelåse i høj kvalitet kan der tastes en 6-cifret kode af dig, som du let og enkelt laver efter eget ønske, så du ikke behøver at benytte den fabrikskode, kodelåsen bliver leveret med. Med kodelåse behøver du hverken bekymre dig om at huske din nøgle eller bære rundt på det store nøglebundt.

Kodelåse
pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Køb din kodelås til terrassedøren eller virksomheden her

Vores kodelås fra Pegasys til virksomheden har plads til 126 funktioner, så du selv kan bestemme, hvordan du vil bruge kodelåsen. Du kan blandt andet kode låsen, så den kontant er åben, du kan spærre alle koder samt tilføje Anti Pass-Back. Du kan med andre ord installere lige de funktioner, der fungerer for dig og din virksomhed.

Hos Total Låse & Sikring ApS har vi et bredt udvalg af sikringsprodukter, herunder kodelåse fra Ruko, Assa og Pegasys, så du kan føle dig sikker, når du forlader dit hjem. Vi tilbyder dig gratis fragt ved køb over 499 kr. på vores hjemmeside samt 14 dages returret.

Kontakt os endelig for vejledning

Udover kodelåse forhandler vi også diverse manuelle låse på vores hjemmeside. Her kan du også finde vindueslåse, så du kan føle dig endnu mere tryg og beskyttet dit hjem eller på din arbejdsplads.

Hvis du ønsker hjælp og vejledning, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi yder en høj faglig ekspertise, da vi har mange års erfaring i branchen med at få dig til at føle dig sikker, når du forlader dit hjem. Du kan altid kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål – vi gør altid vores bedste for at levere det høje serviceniveau, vi stræber efter. Du kan kontakte os på +45 70 26 80 02, sende os en mail på [email protected] eller kontakte os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig!