Alle Låse

Står du og mangler en ny lås til hjemmet? Så er du havnet det helt rigtige sted. På siden her finder du nemlig låse i alle afskygninger – både hængelåse, kasselåse og vindueslåse. Du finder desuden låse til toilettet, terrassedøren og postkassen. Med den rette lås er du garanteret en altafgørende tryghed og sikkerhed i hjemmet eller på din arbejdsplads. Vores sortiment byder på prisvenlige låse, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Tag et kig på vores store udvalg og find lige netop den lås, som lever op til dine ønsker og behov.

pr. side

Varer 1-36 af 287

Faldende orden
Side
pr. side

Vi har et stort udvalg af låse i alle afskygninger

Med den rette lås får du både tryghed og sikkerhed mod ubudne gæster. Vi forhandler alt fra hængelåse til vindueslåse, som altid kommer i høj kvalitet. Vores låse er nemme at montere og lette at betjene. En god lås er en simpel måde at skabe tryghed i hjemmet på. Et sikkert aflåst hjem kan være altafgørende alle dage på året – særligt hen over julen, og når du er væk på rejser.

Hvis du vil se vores yderligere udvalg af låse, har vi desuden et stort udvalg af låsekasser, gitterportslåse, kodelåse m.m.

Total Låse & Sikring – en tryg og sikker handel på nettet

Det er lige, hvad du får her hos Total Låse & Sikring. Vi sætter en dyd i at skabe sikkerhed i hjemmet, såvel som når du handler hos os. Vi er ISO 9001 – Ruko certificeret, og vi har en garantiordning, som sikrer fuld returret, hvis du fortryder dit køb inden for 14 dage efter modtagelsen.

Vi er altid klar til at besvare spørgsmål, hvis du har brug for vores hjælp. Vi bestræber os altid efter at give dig den bedste oplevelse, når du handler online hos os. I tilfælde af at du har spørgsmål eller brug for faglig ekspertise, kan du kontakte os på telefon (+45) 70 26 80 02 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.