Hængelåse

Det kan ofte være vanskeligt at have sine ting i fred – og derfor er det altid en fordel at sikre det, du har kært med en hængelås. Hos Total Låse & Sikring ApS kan du få et stort udvalg af solide hængelåse i forskellige størrelser og til forskellige formål, så du er godt dækket ind, når noget skal beskyttes ekstra godt mod tyven.

Hos os kan du få hængelåse, der er udviklet til at have særlig høj sikkerhed, og som er velegnede til at sikre mod tyveri for både private og virksomheder. Gå på opdagelse i vores forskellige kategorier af hængelåse nemlig Abus hængelåse, Ruko hængelåse og andre hængelåse, hvis du f.eks. ønsker en hængelås fra et bestemt brand eller en særlig type hængelås.

Hængelåse
pr. side

Varer 1-36 af 70

Faldende orden
Side
pr. side

Find bl.a. Ruko hængelåse samt kraftige hængelåse med kode her

Hos Total Låse & Sikring ApS forhandler vi hængelåse fra de førende brands i sikkerhedsbranchen, nemlig Ruko, Lockit og Abus, Masterlock, Mavako og Heka, så du kan være sikker på at investere i absolut topkvalitet, når der skal sikres mod tyveri. Hængelåse kan være behjælpelige i mange situationer i hverdagen f.eks. som sikring til redskabskuret, fitness-skabet, kufferten eller garagen.

Vores hængelåse spænder vidt, da vi både har hængelåse med eller uden kode, og så har vi også specialhængelåse som containerhængelåse, som egner sig særligt godt til en bestemt type sikring. Du kan få hængelåse hos os i messing og i stål – begge med en hærdet og effektiv stålbøjle. Foruden vores hængelåse har vi et stort udvalg af andre låse som kasselåse, stanglåse og vindueslåse, som kan hjælpe dig med at føle dig mere sikker i hverdagen.

Sikre hængelåse får du hos Total Låse & Sikring ApS 

Hos Total Låse & Sikring ApS har vi både hængelåse med og uden Skafor-godkendelse, og herunder har vi endda låse, der er Skafor-godkendt i den røde kategori, som er den sikreste kategori af dem alle. Øg din sikkerhed i dag med vores hængelåse!

Hvis du har spørgsmål til, hvilken type hængelås du bør investere i, vil vi hos Total Låse & Sikring ApS hellere end gerne hjælpe dig med at finde din ideelle lås. Du kan kontakte os på tlf. +45 70 26 80 02 eller via vores mail [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde en hængelås, så du kan føle dig mere sikker!