ABUS hængelåse

Står du og mangler en hængelås? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du vores store udvalg af ABUS hængelåse. Det tyske mærke ABUS er særligt kendt for at lave låse og låsesystemer, som er kvalitetsrige og sikkerhedsgodkendte. De er desuden lavet i rustfrit stål, som sikrer dig en lang levetid og god holdbarhed.

Uanset om du søger lange hængelåse, små hængelåse, hængelåse med kode eller ens-lukkende hængelåse, er du godt dækket ind med vores sortiment. Du kan tage et kig på nedenstående sortiment og finde lige netop den hængelås, der matcher dine behov og ønsker. Du kan desuden læse mere om de enkelte låse ved at klikke på dem.

Abus hængelåse
pr. side

31 varer

Faldende orden
pr. side

ABUS hængelåse til ethvert behov

Med hængelåse fra kvalitetsmærket ABUS opnår du en optimal sikkerhed. Det gælder alle steder, hængelåsen skal benyttes – til haveskuret, i omklædningsrummet eller på arbejdspladsen. Du kan trygt og sikkert aflåse skabe og skure med en ABUS hængelås. De er nemlig lavet af slidstærke materialer i rustfrit stål. Sortimentet byder desuden på hængelåse velegnet maritimt brug.

En hængelås med kode vil være oplagt til dig, der ikke vil bekymre dig om at smide nøglen væk. Det giver dig samme sikkerhed samtidig med, at du ikke skal lade dig begrænse af en nøgle. Hvis du på den anden side foretrækker en hængelås med nøgle, vil der følge to nøgler med ved køb af en hængelås.

Total Låse & Sikring – alt til en mere sikker hverdag

Hos Total Låse & Sikring forhandler vi låse og låsesystemer, som garanterer dig en tryggere hverdag. Det gælder alt lige fra hængelåse til toiletbesætning. Hos os har vi kvalitet og god service i højsædet. Vi gør nemlig altid vores bedste for at give dig en tryg og sikker oplevelse, når du handler hos os.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Så kan du kontakte os på telefon (+45) 70 26 80 02 eller mail [email protected]. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.