Kasselåse

Ønsker du at sikre dit hjem med yderligere en lås, så udefrakommende ikke kan bryde ind? Så kan du med fordel investere i en kasselås. Hos Total Låse & Sikring ApS har vi et stort udvalg af kasselåse til dig, så du kan påføre ekstra sikkerhed på den dør, du har brug for at sikre. En kasselås er en god løsning som sikkerhedslås til dig, som ønsker at have to låse på din dør.

En kasselås fungerer som en udenpåliggende ekstralås til døre, hvilket er en fordel, hvis din dør ikke tillader montering af en indstukket lås. Derfor har alle døre mulighed for montering af en kasselås, så der kan skabes ekstra sikkerhed.

Kasselåse
pr. side

20 varer

Faldende orden
pr. side

Find din kasselås hos Total Låse & Sikring ApS

Mange kender kasselåsen under et andet navn, nemlig smæklås. Men det er ikke alle kasselåse, som er med indbyggede smæklåse. Vi forhandler både kasselåse med smæklåse og kasselåse med nøgle, som både kan være udvendig og indvendig. Du får dog et højere sikkerhedsniveau med en kasselås med smæklås, da døren altid vil være låst, når den lukkes. Der findes dog også ulemper ved smæklåse – eksempelvis at du kan smække dig ude.

Vores kasselåse er fra anerkendte mærker som Ruko og Yale, da vi ikke går på kompromis med sikkerheden eller kvaliteten. Vores kasselåse med nøgle fås både i rustfrit look, krom og messing, så du kan få en, der passer til din dør. Vi forhandler også cylinderringe samt dækplader til vores kasselåse her på siden.

Foruden kasselåse forhandler vi hos Total Låse & Sikring ApS et stort udvalg af forskellige låse, så du kan vælge den, der passer til dit hjem og dine behov. Vi forhandler alt lige fra kodelåse til din dør til vindueslåse. Uanset hvilken lås og hvilken løsning, du vælger, ønsker vi, at du føler dig sikker, når du er i dit hjem – og når du forlader det. Derfor tilbyder vi topkvalitetslåse uanset løsning.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

Hvis du ønsker vejledning til at finde den ideelle lås for dig, står vi klar til at hjælpe dig med vores ekspertise. Vi har mange års erfaring i branchen med vores høje faglighed – så vi kan hjælpe dig med at føle dig sikker. Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål til nogle af vores produkter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Dette kan du gøre på telefonnummeret +45 70 26 80 02, via vores mail på [email protected] eller via vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe!