Låse

Er du på udkig efter en god dørlås, som er smart, funktionel og nem at montere? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af låse. Udvalget består blandt andet af låsekasser, gitterportslåse, kodelåse, hæve-skydedørslåse og Yale Doorman.

Fælles for alle vores låse er, at de giver dig en ideel tryghed i hjemmet og holder ubudne gæster ude. De er desuden nemme at betjene og montere. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment og find lige netop den dørlås, du står og mangler. Du finder yderligere information om de forskellige produkter ved at klikke ind på dem.

Låse
pr. side

Varer 1-36 af 95

Faldende orden
Side
pr. side

Sikker bolig med den rette lås

Vores store udvalg af låse til døren gør det muligt for dig at finde den, der passer allerbedst til dig. Det kan være, at du ønsker en kodelås, så du slipper for at huske nøglerne hver dag. Det kan også være, at du er mere til en nøglefri lås, hvor du blot låser døren op via en app på din smartphone. Eller også kan du egentlig bare allerbedst lide at have en nøgle, som du kan låse døren op med.

Uanset hvilke behov og ønsker du har til din kommende lås, tør vi godt garantere, at du finder den helt rette hos os. Hvis du er på udkig efter yderligere låse til boligen, virksomheden eller noget helt tredje, kan du tage et kig på vores kasselåse, stanglåse og vindueslåse. På den måde kan du skabe en tryg og sikker bolig, som holder ubudne gæster væk.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Total Låse & Sikring står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Det gælder alt lige fra simple til mere komplekse spørgsmål. Vi gør nemlig altid vores bedste for, at du får en god oplevelse, når du investerer i en ny lås hos os. Vi er Ruko-certificerede, og alle vores låse er af kvalitetsrige materialer, der garanterer en lang holdbarhed, nem montering og sikker anvendelse.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig, så du finder den helt rigtige lås. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.