Låsekasser

En låsekasse er en uundværlig del af dit hjem eller din virksomhed, da den sikrer, at der er en øget sikkerhed, hvis nogen forsøger at bryde ind – hvad enten det er indenfor eller udenfor. Låsekassen er modstandsdygtig over for pres, så du kan være tryg døgnet rundt. Hos Total Låse & Sikring ApS kan du få et stort udvalg af låsekasser fra en lang række anerkendte brands, så du kan nyde privatlivets fred bag en lukket og låst dør.

Vi har både låsekasser til mellemdøre samt låsekasser til indvendige døre og udvendige døre, så der er en til ethvert behov. Gå på opdagelse i vores store udvalg af låsekasser og se hvilken, der passer til dig. Du kan helt sikkert finde en hos os, du kan bruge.

Låsekasser
pr. side

Varer 1-36 af 56

Faldende orden
Side
pr. side

Køb låsekasser fra Ruko, Assa, Dorma m.fl. her

Hos Total Låse & Sikring ApS har vi låsekasser og tilbehør fra flere forskellige brands. Låsekasserne varierer i priser, også inden for samme brand, så det er bare op til dig at vælge hvilken låsekasse, du vil have. Låsekasserne fra Boda, Trioving og Rex er mellemdørslåse til dørene indenfor i hjemmet eller i virksomheden, som sikrer dig privatliv i ethvert rum.

Til de udvendige døre har vi låsekasser fra Ruko (Assa) Connect og Ruko samt standard låsekasser og smal profil-låsekasser. Smal profil-låsekasser kaldes også for specielle låsekasser. I vores udvalg af standard låsekasser finder du brands som Assa, Dorma, Lockit og Ruko, og vores smal profil låsekasser er fra Assa. Vi forhandler også låsekasser til gamle døre, hvis du bor i et ældre hus eller har virksomhed i en gammel bygning, hvor udvendige låsekasser trænger til at blive skiftet ud.

Find din ideelle låsekasse hos os 

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige låsekasse til dit hjem eller din virksomhed? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os her hos Total Låse & Sikring ApS. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde din ideelle lås. Du kan kontakte os på tlf. +45 70 26 80 02 eller skrive til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular.