Låsekasser til gamle døre

Har du en gammel dør, som trænger til en ny låsekasse? Så er du kommet til det rette sted. Hos Total Låse og Sikring ApS finder du låsekasser til gamle døre og bygninger, hvor vi forhandler låsekasser til 1650, også kendt som den runde cylinder, og 1660, som de fleste kender som den ovale cylinder.

Vores låsekasser til yderdøre – og hvoraf flere sagtens kan bruges til mellemdøre indendørs – består af anerkendte brands som Lockit, RUKO og Zweiss, der hver og en er kendte for deres sikre og kvalitetsstærke produkter. Se vores låsekasser herunder og find den model, du skal bruge til at sikre din ældre bolig eller virksomhed mod indtrængen fra uvedkommende og indbrudstyve.

Lockitlsekasse5250-20

Specialpris 1.053,00 DKK

Pris: 1.316,25 DKK

Rukolsekasse240mblik-20

Specialpris 1.210,00 DKK

Pris: 1.512,50 DKK

Rukolsekasse245ublik-20
Pris fra:

Specialpris 1.599,00 DKK

Pris: 1.905,00 DKK

Zeisssuppleringsls3211-20

Specialpris 1.309,00 DKK

Pris: 1.636,00 DKK

Forny din gamle dørs låsekasse og beskyt din bolig el. virksomhed

Hvis du bor i et ældre hus eller har en virksomhed i en ældre bygning, er det vigtigt, at du udskifter dine udvendige låsekasser, når de trænger til det. Du skal se en låsekasse som en ekstra dørlås, som kan monteres udvendigt – eller indvendigt – på dørfladen og i karmen som supplement til den traditionelle låsecylinder.

En låsekasse er derfor en uundværlig del af dit hjems entredør eller din virksomheds hoveddør, da den besværliggør indbrud. Låsekassen er modstandsdygtig over for hårde pres og skub mod døren, så du kan være tryg døgnet rundt. Du kan derfor beskytte dine værdigenstande og nyde privatlivets fred bag en sikret dør, som har en låsekasse monteret.

Hvordan monterer du en ny låsekasse på en ældre dør?

Det er supersimpelt at montere en låsekasse på en ældre dør, hvor du ikke skal bekymre dig for hverken at skade døren eller den nye låsekasse. Du skal blot tage den gamle låsekasse ud ad døren, hvorefter du rengør hullet for støv, spåner og andet snavs, der måtte være opstået i tidens løb. Herefter sætter du blot den nye låsekasse ind i hullet og skruer den fast med 2 skruer. Nu kan du montere dørgrebet, og din dør har hermed fået en ny låsekasse.

Hos Total Låse og Sikring ApS har vi en verden af låse

Hvis du ønsker at totalsikre dit hjem eller virksomhed, så har vi hos Total Låse og Sikring ApS en verden af låse og låsemuligheder. Der er mange, som kun sikrer deres hoveddør, dog bør man altid sikre boligens og bygningens øvrige indgange, herunder terrassedøren, vinduerne samt udhuse og skure. Vi lagerfører selvfølgelig løsninger til hver og en af disse øvrige indgange, som du finder her på webshoppen.

Er du i tvivl om, hvilken låsekasse du skal investere i, eller ved du ikke, om du har det, som kaldes for en gammel eller ny dør? Så skal du ikke holde dig tilbage med kontakte os via vores kundeservice. Med vores ekspertise og faglighed kan vi uden tvivl være dig behjælpelig med det rette køb. Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 70 26 80 02 eller skrive til vores mail info@totallaase.dk. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.