Møbel, skab og postkasselås

Møbler, skabe og postkasser indeholder ofte værdifulde genstande, og derfor er det vigtigt at investere i en god lås, så det bliver vanskeligt for lange fingre at stjæle dine ting. Hos Total Låse & Sikring ApS har vi et godt udvalg af låse til møbler, skabe og postkasser, så du kan forlade dit hjem eller virksomheden med ro i sjælen.

Gå på opdagelse i vores udvalg og se, hvilken lås der ville passe bedst til dit møbel, skab eller postkasse. Vi har låse fra en række anerkendte brands, så du kan være sikker på høj kvalitet, når du køber hos os. Gå ikke på kompromis med sikkerheden og investér i en lås i dag!

Møbel, skab og postkasselås
pr. side

34 varer

Faldende orden
pr. side

Køb låse fra brands som Ruko, Lockit og Siso her 

Her på siden kan du finde møbel-, skab- og postkasselåse fra Eurolock, Lockit, Ronis, Siso og Ruko, som alle er med til at sikre, at du kan beholde dine ting i fred. Du kan nemt montere alle vores låse til møbler, skabe og postkasser selv. Vores møbel- og postkasselåse fra Ruko kan tilmed blive omkodet til din eksisterende nøgle, hvilket er en nem og holdbar løsning for dig. Du kan naturligvis også få alt her på siden, som du har behov for til dine låse, som dækplader, afstandsringe og vinkelslutbrikker. Dermed kan du være helt dækket ind, når din nye lås skal monteres.

Hos Total Låse & Sikring ApS forhandler vi også andre låse bl.a. hængelåse, kasselåse og låse til terassedørsgrebet, så du kan finde lige den lås, du er på udkig efter. Uanset hvilken lås, du har brug for til dit hjem eller virksomheden, kan du være sikker på at investere i absolut topkvalitet, når du handler hos os.  

Få hjælp til at finde din ideelle lås

Er du usikker på, hvilken lås du skal vælge til dit møbel, skab eller din postkasse? Så vil vi hos Total Låse & Sikring ApS meget gerne hjælpe dig på vej. Vi har mange års erfaring i branchen og har en høj faglighed. Du kan kontakte os på tlf. +45 70 26 80 02 eller via vores mail [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at hjælpe dig!