Andre møbellåse

Søger du en møbellås, som ikke nødvendigvis er produceret af RUKO eller Siso, men derimod fra en anden fabrikant som Ronis, Lockit og Eurolock? Så finder du lige nøjagtig det her i vores sortiment over andre typer møbellåse. Hos Total Låse og Sikring ApS har vi møbellåse til ethvert behov, så du kan aflåse dine ældre, værdifulde møbler.

Måske indeholder dit gamle skrivebord nogle værdifulde dokumenter, eller så ønsker du at holde mormors sølvstel låst væk i skænken – uanset hvilket møbel du ønsker at få låst, eller hvilke genstande du ønsker at få aflåst, finder du den rette lås til møbler her hos os. Se vores nedenstående sortiment af højkvalitets møbellåse, så du kan låse dine værdigenstande sikkert inde.

Andre møbellåse
pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Få en møbellås på dit skab, skrivebord, skænk mv. 

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at montere en lås på dit møbel eller forny den gamle. Mange møbler, der bliver produceret i dag, er allerede udstyret med en lås, men alligevel ønsker mange at udskifte den med en lås af eget valg. Nogle vælger også at få lås på deres møbler for at beskytte værdigenstande mod lange fingre.

Uanset hvad din årsag er, er det vigtigt, at du er opmærksom på låsens form, størrelse og fastgørelse, så du ender med den rette til dit møbel. På denne side finder du udelukkende møbellåse fra store producenter, som Ronis, Lockit og Eurolock, der er anerkendt for deres produktion af skabslåse med nøgle, hvormed du trygt kan forlade dine værdier.

Se også vores møbel-, skab- og postkasselåse fra RUKO og Siso

Skulle du mod forventning ikke finde de låse, du har behov for, har vi også andre produktkategorier med møbel-, skab-, og postkasselåse fra bl.a. RUKO og Siso. Med en af deres låse vil du ikke gå på kompromis med sikkerhed, og du vil være garanteret høj kvalitet – og det gælder, hvad end du skal bruge deres møbellåse i dit private hjem eller i din virksomhed. Vi kan ikke andet end at opfordre dig til at gå på opdagelse i vores udvalg af møbellåse her på vores webshop.

Investér i tryghed hos Total Låse og Sikring ApS

Hos os kan du totalsikre dit hjem eller virksomhed med diverse låse, som gør det besværligt for tyve at trænge ind og stjæle fra dig. Du vil dermed investere i tryghed ved at udforske vores verden at låsemuligheder, hvor du både kan sikre værdigenstande, døre, vinduer og meget andet med vores låse.

Er du i tvivl om, hvilken møbellås du skal investere i, så kan vores faglige ekspertise være dig behjælpelig. Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 70 26 80 02 eller skrive til vores mail [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular her på siden, hvis du foretrækker det. Vi ser frem til at høre fra dig!