Stanglåse

Hos Total Låse & Sikring ApS finder du et bredt sortiment af slidstærke stanglåse og låsekasser fra anerkendte producenter som Fix, Ferco og Yale Doorman. Stanglåsen har til formål at yde ekstra sikkerhed på f.eks. lagerhuse eller forretningsdøre, hvor dens låsemekanisme består af to metalstænger, der ved bevægelse af et håndtag midt på rammen skydes henholdsvis op i overkarmen og ned i bundkarmen.

Ikke alle vores stanglåse er vist her på webshoppen, så hvis du har nogle særlige mål eller en specifik stanglås, du ønsker, skal du blot kontakte os på telefonen eller via vores mail.

Stanglåse
pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side

Køb stanglåse til døren fra bl.a. Fix, Ferco m.fl.

I vores sortiment finder du forskellige stanglåse, der bl.a. betjenes med dørgreb eller fungerer uafhængigt af den nederste låsekasse. Vi udbyder stanglåse fra Fix, Ferco og Yale Doorman, som alle er kendt for deres høje kvalitet og sikre funktion, når det handler om at lukke, åbne, holde eller låse døre, vinduer, låger, porte osv.

Under hver af vores stanglåse vil du finde yderligere information som totallængde, grebshøjde, mål, samt låsekassedybde, og hvorvidt de er vendbare eller ej. Hvis du ønsker en model, der ikke er vendbar, er det vigtigt, at du får noteret, hvorvidt du ønsker en stanglås til højre eller venstre side. Stanglåse findes i utrolig mange udgaver, så det er vigtigt, at du måler omhyggeligt efter, inden du bestiller en lås.

Husk regelmæssig vedligeholdelse af din stanglås, hvis du ønsker optimal sikkerhed og lang levetid på dit køb. En stanglås er yderst nem at vedligeholde. Du skal blot smøre låsehusets eller låsekassens kolver med nogle dråber olie en til to gange om året og gerne med en låse-olie, der tiltænkt smøring af låsehuse og kolver.

 

Kontakt os allerede i dag!

Hos Total Låse og Sikring ApS vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej med køb af den rette lås og/eller sikringsbeslag til dit hjem, virksomhed eller lager, så du kan undgå indbrud, tyverier samt indtrængen fra uvedkommende. Foruden vores stanglåse har vi også forsikringsgodkendte og slidstærke hængelåse, kasselåse, vindueslåse, terrassedørlåse samt mange andre, der kan beskytte det, du har kært af værdier.

Ønsker du at beskytte og sikre din forretning, lager, butik, hjem m.m. mod indbrud? Så kan vi hos Total Låse & Sikring ApS totalsikre din virksomhed og husstand, så en almindelig tyv ikke har en chance. Kontakt os enten på tlf. +45 70 26 80 02 eller skriv til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.