Terrassedørsgreb & låse

Her på siden finder du et bredt udvalg af Ruko certificerede terrassedørsgreb med forskellige låsemekanismer. Du finder alt fra almindelige terrassedørshåndtag til digitale terrasselåse med el-kodelås. De er lavet i slidstærkt og holdbart materiale, som gør det svært at bryde døren op. De er lette at montere og betjene samtidig med, at de har en fremragende funktion. Med vores terrassedørsløsninger øger du sikkerheden i hjemmet og holder udefrakommende væk.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og find lige netop den løsning, som passer til din bolig og dine behov.

Terrassedørsgreb & låse
pr. side

23 varer

Faldende orden
pr. side

Øg sikkerheden i hjemmet med terrassedørslåse

Når du køber et terrassedørsgreb med lås, skaber du den optimale tryghed i hjemmet. Det er en uundværlig funktion, som sikrer din bolig mod indbrud. Under købet af en lås til terrassedøren, skal du gøre dig nogle overvejelser.

Hvorvidt du ønsker et afløseligt håndtag med nøgle eller et digitalt håndtag med kode, er helt op til dig. Vores brede udvalg byder på et utal af løsninger, så der er noget for enhver smag. Vores elektriske håndtag kommer blandt andet med en smart touch-funktion, hvorpå du skriver din valgte kode. Du finder desuden også terrassedørsgreb med indbygget tastatur, som gør det nemt for dig at skrive koden og låse dig ind.

Hvis du søger andre låse til boligen, har vi også et stort udvalg af hængelåse og vindueslåse.

Total Låse & Sikring – kvalitet og god service

Fælles for alle vores praktiske løsninger er, at de kommer i slidstærkt og kvalitetsrigt materiale, som har en lang holdbarhed. Vores store udvalg kommer i forskellige designs, så du kan finde lige netop det, som passer til din bolig. Husk, at du altid får gratis fragt ved køb for over 1000 kr.

Når du handler hos Total Låse & Sikring er du sikret af Dansk Låsesmede Forenings garantiordning. Vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du har spørgsmål til vores udvalg. Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 26 80 02, på mail [email protected] eller til at besøge os i en af vores fysiske forretninger. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.