Toiletbesætning

Med en toiletbesætning skal du ikke længere være i tvivl om, hvorvidt toilettet er optaget eller ej. Her på siden finder du et bredt sortiment af toiletbesætninger og toiletlåse, som flot og simpelt indikerer, om der er optaget. De fås i forskellige størrelser og designs, så din passer til både din dørs tykkelse og din personlige stil.

Gå på opdagelse i vores udvalg og køb en toiletbesætning, der diskret viser, om toilettet er ledigt eller optaget.

Toiletbesætning
pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side

Køb toiletbesætning hos Total Låse & Sikring

Vores udvalg af toiletbesætninger fås i forskellige designs, som passer til forskellige dørtykkelser. Du finder både toiletlåse med synlige og med skjulte skruer. Fælles for alle er, at de viser enten hvid/rød eller grøn/rød som indikatorfarver for, om toilettet er i brug. Den smarte og praktiske funktion kan være uundværlig i hjemmet eller virksomheden.

Mangler du andre former for låse til din bolig? Så kan du tage et kig på vores yderligere udvalg af låse, hvor du finder blandt andet kasselåse og stanglåse. Når du køber låse hos Total Låse & Sikring, skal du ikke være bekymret for kvaliteten. Vi er nemlig Ruko Certificeret og med i garantiordningen af Dansk Låsesmede Forening. Hos os er du altid i trygge hænder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Total Låse & Sikring er god service et nøgleord. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at give den helt rigtige og kompetente vejledning, når du skal købe låse hos os. Vi står derfor altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise, hvis du har brug for hjælp. Du kan fange os på telefon (+45) 70 26 80 02 eller mail [email protected]. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.