Vindueslåse

Ønsker du at sikre dine vinduer mod ubudne gæster? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden finder du et stort udvalg af vindueslåse, som skaber trygge rammer i hjemmet. Det gælder uanset, om du ønsker at børnesikre eller indbrudssikre dine vinduer. Udvalget består blandt andet af vinduesgrebe med lås, vinduesgreb med kodelås og meget mere. Fælles for alle er, at de er kvalitetssikrede og nemme at montere og betjene.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find den bedste vindueslås, som matcher til dine behov og ønsker.

Vindueslåse
pr. side

20 varer

Faldende orden
pr. side

Indbrudssikrede vindueslåse i høj kvalitet

Vinduer er som oftest der, hvor indbrudstyve kommer ind. Derfor er det vigtigt at investere i en god vindueslås, så du trygt kan tage på ferie eller efterlade hjemmet. Derudover byder vores vindueslåse også på børnesikrede låse, som ligeledes bidrager til en større tryghed i hjemmet. De er nemme at montere og betjene. Ved almindelige vindueslåse skal du blot trykke på cylinderen for at låse og derefter benytte nøgle for at låse op.

Vores udvalg består af et væld af muligheder, så du er garanteret den ideelle løsning til dit vindue. Vi har nemlig både tremmer, greb med el-kodelås, vinduessikringsbeslag og aflåselige vinduesgreb. Så er det helt op til dig, hvilken løsning du ønsker. I tilfælde af, at du er på udkig efter yderligere låse til hjemmet, har vi et stort udvalg af låsecylindere og sikringsbeslag.

Har du brug for hjælp?

Hos Total Låse & Sikring sætter vi en dyd i at rådgive vores kunder, hvis de har brug for hjælp. Vi prioriterer altid god service og kvalitet. Derfor er du sikret at få kvalitetsrige produkter, når du handler hos os. I tilfælde af, at du har nogle spørgsmål, er vi altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise. Du er velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 26 80 02 eller mail [email protected]. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.