Låsebeslag og tilbehør

Er du på udkig efter et låsebeslag til døren, lågen, havelågen eller vinduet? Eller måske noget helt femte? Uanset hvad er du havnet på den helt rigtige side. Her finder du nemlig vores store udvalg af låsebeslag og tilbehør. Udvalget byder blandt andet på cylinderringe, skruer, slutblikke og andre reservedele.

Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop det låsebeslag, der matcher dine behov og ønsker. Du finder yderligere information om de enkelte produkter og kategorier ved at klikke ind på dem. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af låsebeslag til døren

Når du skal købe og montere en lås, er det væsentligt med det rette udstyr. Derfor har vi hos Total Låse & Sikring et stort udvalg af låsebeslag. Du finder blandt andet kvalitetsrige cylinderringe og vridere i rustfrit stål, som hjælper dig med at fuldende dit låsesystem. Du finder også slutblikke, som er et metabeslag, der monteres i dørkarmen. Her finder du både sikkerhedsslutblikke og almindelige slutblikke fra anerkendte mærker såsom Ruko, Abloy, Boda og Wilka.

Vores store udvalg af låsebeslag garanterer, at du finder lige netop det, der matcher din lås – uanset om det er til døren, vinduet, porten, havelågen m.m.

Total Låse & Sikring hjælper dig med en tryg bolig

Hos Total Låse & Sikring er vi leveringsdygtige i en lang række låse og sikringsprodukter, som hjælper dig på vej til en tryggere bolig. Hvis du er interesseret i at udforske vores andre låse, kan du tage et kig på vores el-låse, sikringsbeslag eller vores nøgler og tilbehør.

Hos os er sikkerhed, tryghed og kvalitet i højsædet. Faktisk er vores motto: ”En tryg og sikker handel på nettet”. Vi gør os nemlig umage for at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.