Låsecylindre

Er din bolig udstyret med nogle gamle cylindre, eller er de bare ikke sikre nok? Så anbefaler vi dig i høj grad, at du udskifter dine låsecylindre. Hos Total Låse & Sikring ApS har vi et stort udvalg af låsecylindre fra mærker som blandt andet Ruko, ABUS, Kaba m.fl.

Hos Total Låse & Sikring ApS omlægger og omkoder vi gerne dine låsecylindre. Det kan eksempelvis være, at du ønsker, at dine cylindre skal fungere til den samme nøgle eller til en ekstranøgle – i så fald kan vi hjælpe dig. Se nærmere på vores store udvalg af diverse låsecylindre herunder og vælg den cylinder, der passer til dine behov.

Hvor skal jeg sikre mit hjem - og hvordan?

Mange mennesker tænker kun på, at det er hoveddøren, der skal sikres optimalt med en låsecylinder. Dog kan det også være en rigtig god idé at sikre boligens øvrige indgange, hvor tyvene nemt kan komme ind. Hvad end vi anbefaler dig at sikre åbningerne med en låsecylinder eller øvrige låsetyper, kan du læse nærmere om herunder.

  • Terrassedøren er tyvens mest foretrukne indgangs- og flugtvej. Derfor mener vi, at du uanset hvad skal sikre din terrassedør med en godkendt låsecylinder, så du gør det sværere for tyven at trænge ind i dit hjem. Dette gælder ligeledes ved kælderdøren, der også udgør en populær indgangs- og flugtvej for tyvene.

  • Vinduerne i din bolig er også en meget anvendt måde for tyvene at komme ind og ud af dit hjem på, hvorfor vi kun kan anbefale, at du udstyrer dine vinduer i stue- og kælderetagen med vindueslåse. Dette er ikke så vigtigt ved de højere etager, da tyvene sjældent kravler derop.

  • Ved udhuse og skure kan du nøjes med en billig lås eller en god hængelås, da det er sjældent, at tyvene bryder ind sådanne steder. Vi anbefaler dog stadig, at stederne aflåses.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Vi har mange års erfaring i sikringsbranchen, og derfor kan du altid kontakte os, hvis der er noget, du ønsker hjælp til. Vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau, og af den grund sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på +45 70 26 80 02, skriv til os via vores kontaktformular eller send os en mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!