Nøgleskabe, bokse & nødnøgleskabe

Hold nøgler sikre bag lås og slå med nøgleskabe, der giver en indbrudssikker opbevaring af nøgler. Her på siden finder du vores udvalg af nøgleskabe, bokse og nødnøgleskabe, som alle sørger for, at du kan holde styr på nøglerne – praktisk og sikkert. Det gør sig gældende for både virksomheder såvel som i hjemmet, hvor der er brug for tryg opbevaring af nøgler.

Vores udvalg består af nøgleskabe i stål, nøgleskabe og nøglebokse med kode. Gå på opdagelse i udvalget, og find lige præcis det skab, der matcher dine behov.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af nøgleskabe og nøglebokse

Hvad enten du mangler opbevaring til flere nøgler til virksomheden eller en mindre opbevaring til ekstranøglen, har vi et bredt udvalg af nøgleskabe og nøglebokse. De garanterer, at du nemt kan få fat i nøglen, men holder den samtidig sikker bag lås og slå.

Blandt vores udvalg finder du nøgleskabe, som består af to serier – P/G og DKS. De stiller høje krav til en indbrudssikker opbevaring af nøgler. Du finder også andre nøgleskabe og -bokse med kode og nødnøglebokse med hammer. Fælles for alle er, at de er i kvalitetsrige og holdbare materialer, som gør opbevaringen sikker og tryg.

Total Låse & Sikring hjælper dig med at finde den rette nøgleboks

Nøglebokse og -skabe er ideelle i virksomheden såvel som i hjemmet. Har du brug for rådgivning til, hvilken der passer bedst til dig? Eller har du andre spørgsmål omkring vores sortiment? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Hos Total Låse & Sikring går vi nemlig altid op i at give dig en god oplevelse. Vores motto er nemlig: en tryg og sikker handel på nettet. Derfor garanterer vi også sikker online betaling, hurtig levering og 14 dages returret. Køb din nøgleboks i dag, og opbevar dine nøgler trygt og sikkert.