Nøglebokse

Søger du en nem og sikker måde at opbevare eller overgive dine nøgler på? Så er et nøgleskab den helt ideelle løsning for dig. Hos Total Låse & Sikring ApS har vi et bredt sortiment af forskellige nøglebokse fra blandt andet ABUS, Keysafe, Yale m.fl. Her finder du det største udvalg af nøglebokse med kode. En nøgleboks med kode giver utrolig stor fleksibilitet, særligt hvis der er forskellige mennesker, som skal have adgang til boksen. Den er således ideel, hvis du eksempelvis får skiftende feriegæster i dit sommerhus, hvis du ønsker et sted at opbevare nøgler til medarbejderne på dit kontor m.v.

En nøgleboks med kode kan kodes om igen og igen, og derfor kan du passende give koden ud til forskellige folk, som skal have adgang til den i bestemte perioder. Herefter kan du blot ændre koden igen. Se nærmere på vores udvalg herunder, og find den nøgleboks, der vil fungere bedst til dig og dine behov.

Nøglebokse
pr. side

15 varer

Faldende orden
pr. side

Gem din ekstranøgle i en nøgleboks

Vi har alle et sted, som, vi tænker, er sikkert, når vi skal gemme en ekstranøgle til hjemmet. De smarte indbrudstyve finder dog ofte vores gemmested, og derfor anbefaler vi ikke, at du har ekstranøgler liggende udenfor. Dette er naturligvis medmindre, du har en nøgleboks. Med en nøgleboks er dine nøgler beskyttet med kode eller lås, så du har fuld kontrol over, hvem der har adgang til dem.

En nøgleboks giver desuden stor fleksibilitet. Har du eksempelvis en rengøringsdame, som kommer og gør rent hver uge, eller skal naboen passe dit hus, imens du er på ferie? Så er det utrolig nemt for alle parter at benytte en nøgleboks. 

Kontakt os for nærmere vejledning

Hos Total Låse & Sikring ApS har vi mange års erfaring inden for sikringsbranchen. Derfor kan du altid kontakte os, hvis der er noget, du ønsker hjælp til, eller hvis der er en bestemt vare, som du ikke kan finde. Vi lægger stor vægt på et højt serviceniveau, og derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Ring derfor til os på +45 70 26 80 02, skriv til os via vores kontaktformular eller send os en mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!