Nøgleskabe

Ender du også ofte med at løbe rundt og lede efter dit nøglebundt, lige inden du skal ud ad døren eller hjem fra arbejde? Så har vi fundet den rette løsning til dig. Her hos Total Låse & Sikring ApS har vi nemlig samlet et stort udvalg af nøgleskabe fra forskellige mærker, så du nemt kan holde styr på dine nøgler ved at opbevare dem ét sted – dét er praktisk og sikkert.

Nøgleskabe
pr. side

26 varer

Faldende orden
pr. side

Hold styr på dine nøgler med et nøgleskab

Et nøgleskab kan være med til at skabe overblik og spare dig for unødvendig spildtid, og hvis nøgleskabet tilmed er med kode og lås, hvad enten det er elektrisk eller med nøgle, så kan det også sikre mod tyveri. På den måde er det en fordel for dig at investere i et, for du vil med sikkerhed ikke fortryde et nøgleskab som en løsning til at passe på alle dine nøgler.

Brug nøglebokse i hjemmet og på arbejdspladsen

Nøgleskabe er både ideelle i hjemmet og på arbejdspladser - når du skal forlade hjemmet, er det praktisk, at du altid ved, hvor du kan finde dine nøgler, og på arbejdet kan alle medarbejdere opbevare deres nøgler sikkert, så de altid hænger klar, når turen går hjemad og de skal bruges igen. Fyld nøgleskabet med bilnøgler, husnøgler eller nøgler til arbejdspladsen, og de vil altid kunne findes frem uden problemer.

Nøgleskabe med kodelås eller nøglelås for den rette sikkerhed

Uanset hvor du skal have opbevaret dine nøgler, så er det vigtigste, at opbevaringen skal gøre, at nøglerne ikke bliver væk eller forsvinder. Her er et nøgleskab med lås den bedste løsning, for på den måde kan du sikre, at kun bestemte personer har adgang til nøglerne i skabet. Men hvordan skal låsen i nøgleskabet fungere? Vælger du et nøgleskab med en kodelås, så skal du huske din valgfrie kode, mens et nøgleskab med en nøglelås giver en ekstra nøgle til samlingen. Hvilken løsning, der passer bedst, er udelukkende op til dig og dit behov.

Find din nye løsning hos Total Låse & Sikring ApS

Lige her hos os kan du finde nøgleskabe fra mærker som Ruko, Joma, Habo og Keytronic, som alle tilbyder nogle af de bedste og mest sikre løsninger på markedet. Vores store udvalg af nøgleskabe varierer i størrelse, form og sikkerhedsgrad, og vi forhandler både nøgleskabe med kamlås, el-kode, alarm og uden lås. På den måde kan nøgleboksene være med til at give dig lige den form for sikkerhed og tryghed, du søger. Foruden nøgleskabe forhandler vi også møbellåse, og vi giver dig ligeledes muligheden for omkodning af dine egne cylindre eller låse. Hvis det derimod ikke er et nøgleskab, der er den rigtige løsning for dig, så kan du vælge at gå på opdagelse i vores udvalg af nøglebokse, nødnøgleskabe og forsikringsgodkendte nøgleskabe.

Har du brug for vejledning, eller har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller ønsker vejledning til at finde dit ideelle nøgleskab, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefonnummeret +45 70 26 80 02 eller via mail på [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!