Godkendte nøgleskabe

Har du brug for at opbevare nøgler et sikkert sted, hvor du med ro i maven kan vide, at de ikke bliver stjålet? Uanset om det gælder dine private husnøgler, nøgler til kontorer eller en samling af nøgler til administration, kan du have glæde af et godkendt nøgleskab. Vi forhandler både godkendte nøgleskabe med kode og nøglebokse med en traditionel nøglelås. Alle vores nøgleskabe er fra anerkendte mærker og fås i forskellige størrelser og udgaver.

Godkendte nøgleskabe
pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

SKAFOR-godkendte nøgleskabe

I vores udvalg kan du finde forsikringsgodkendte nøgleskabe i to serier: P/G og DKS. Begge slags nøgleskabe kan anvendes på steder, hvor der stilles høje krav til indbrudssikker opbevaring af nøgler.

Nøgleskabene er testede og godkendt af F&P (SKAFOR) i Blå Klasse hovedgruppe 2. Det betyder, at nøgleskabene kan modstå et angreb med mekaniske værktøjer i 28 til 40 effektive minutter.

Nøgleboksene er forberedt til at blive fastboltet i væggen. Derfor kan du selvfølgelig regne med, at alt godkendt fastboltningsmateriale medfølger, når du køber et godkendt nøgleskab hos os. Alle skabe er desuden forsynet med justerbare nøglelister.

 

Godkendt nøgleskab i P/G-serien

P/G-serien af nøglebokse leveres som standard med nøglelås. Det er dog muligt at få skabet leveret med en el-kodelås mod et tillæg. 

 

Godkendt nøgleskab i DKS-serien

DKS-serien leveres forberedt til montering af en rund sikkerhedscylinder i Rød Klasse. Cylinderen kan, mod tillæg, vedlægges til eftermontering. 

 

Godkendte nøgleskabe med kodelås og nøglelås

I vores udvalg af godkendte nøgleskabe kan du både vælge modeller med elektronisk kodelås og en traditionel nøglelås. Er du i tvivl om det bedste valg? Her kan du få et overblik: 

  • Kodelåsen er ideel til dig, der ønsker ekstra tryghed og ikke vil bekymre dig om at passe på en fysisk nøgle. Med en kodelås kan du indstille din egen unikke kode, som kun du kender. Det giver mulighed for hurtig adgang til nøglerne i nøgleskabet uden besværet med at finde eller bære en fysisk nøgle. Nøgleskabe med kodelås er desuden praktiske for at give adgang til flere personer, som du kan dele koden med. Fordelen ved kodelåsen er, at der ikke er risiko for at smide en nøgle væk.
  • Nøglelåsen er den klassiske låsemekanisme og kræver en fysisk nøgle for at få adgang til boksen. Nøglelåsen er ofte et foretrukket valg, hvis kun du eller få personer skal have adgang til nøglerne. Fordelen ved nøglelåse er, at det ikke er muligt at gætte sig frem til koden.

Køb et godkendt nøgleskab hos Total Låse & Sikring

Hos Total Låse & Sikring har vi stor erfaring med sikringsprodukter og forhandler kun godkendte nøgleskabe, der lever op til de bedste standarder på området. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller telefon: +45 70 26 80 02.

Når du køber et godkendt nøgleskab hos os, tilbyder vi gratis fragt på ordrer over 499,-, og vi bestræber os på at levere produkterne så hurtigt som muligt.

Vores ønske er, at du skal finde den bedste løsning til dit behov. Derfor tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret, så du har mulighed for at mærke godt efter og træffe den rigtige beslutning.