Mefa

Mefa
pr. side

11 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor skal du vælge mefa?

Mefapostkasser adskiller sig fra andre typer postkasser ved at have et mekanisk låsesystem, der giver ekstra sikkerhed og beskyttelse mod uautoriseret adgang til postkassens indhold. Mefapostkasser fås desuden i rummelige størrelser, som tillader større mængder post end andre muligheder, og derudover er de også mere modstandsdygtige over for vind og vejr og kræver derfor minimal vedligeholdelse.

 

Find den rette mefapostkasse for dig og dine behov

For at finde den rette mefapostkasse, kan du med fordel overveje dine krav og behov i forhold til sikkerhed, kapacitet, design, installation og vedligeholdelse. Herefter vil du kunne træffe en velinformeret beslutning, der matcher dine behov - både nu og i mange år frem.

 

Konstruktionens kvalitet

Til trods for at de fleste mefapostkasser typisk består af aluminium eller galvaniseret stål, er der forskel på konstruktionens kvalitet. Med en kraftig mefapostkasse i tykt galvaniseret stål får du en stærkere og mere holdbar løsning end for eksempel tynd aluminium, hvilket derfor har stor betydning for postkassens pris.

 

Låsesystemets sikkerhed

Når det kommer til opbevaring af post og personlige oplysninger, er sikkerhed en primær bekymring. Derfor vælger mange en mefapostkasse med et pålideligt låsesystem, der effektivt forhindrer uautoriseret adgang.

 

Størrelse og kapacitet

Mefapostkasser fås i flere størrelser med forskellige kapaciteter. Ingen bryder sig om en overfyldt postkasse, og derfor gør du klogt i at overveje, hvor meget post du typisk modtager, før du køber din nye postkasse. Samtidig kan det også ske, at postkassens placering begrænser de størrelsesmæssige muligheder. I den forbindelse gør du dig selv en tjeneste ved at finde ud af, hvor stor en mefapostkasse du har plads til, før du køber.

 

Design og udseende

Mefapostkasser kommer i flere designs, der passer til forskellige arkitektoniske stilarter og personlige præferencer. Foretrækker du en firkantet eller afrundet konstruktion, og vil en sort, hvid eller sølvfarvet postkasse stå bedst til dit hus? Ved at tage stilling til mefapostkassens udseende får du en løsning, der ikke blot holder i mange år, men som også samtidig er rar at se på.

 

Køb din mefapostkasse her

Hos Total Låse & Sikring har vi flere mefapostkasser at vælge mellem i forskellige prisklasser. Er du i tvivl om noget angående din nye mefapostkasse, eller har du spørgsmål til andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi sidder altid klar ved både telefon og e-mail og kan fanges på 70 26 80 02 eller [email protected]. Derudover har vi desuden fri fragt ved køb over 499,- og gratis returret inden for 14 dage.