Sikringsbeslag

Beskyt dit hjem mod indtrængen og indbrud

Ønsker du at totalsikre din bolig eller virksomhed? Så kan vi hos Total Låse & Sikring ApS være dig behjælpelige. Vi har et nøje udvalgt og alsidigt sikringssortiment, hvor du kan finde diverse indbrudshæmmende beslag, der skal anvendes på vinduer og døre for at beskytte mod spontane indbrud og indtrængen fra uvedkommende.

I vores sortiment finder du produkter som dørspioner, vinduesbeslag og -låse, sikkerhedskæder til døre og vinduesstænger samt mange andre sikringsprodukter, der vil besværliggøre indtrængen. Uanset hvad du ønsker at sikre og beskytte, så kan en af vores forsikringsgodkendte produkter være til stor nytte. Tjek vores ovenstående kategorier ud og se, hvordan du kan beskytte din virksomhed eller hjem mod indbrudstyve.

 

Sikr dine døre med dørspioner, sikkerhedskæder og sikringsskinner

Hvis du ønsker at sikre dine døre mod indbrudstyve – hvad end det er i lejligheder eller huse – er der flere tiltag, du kan investere i. Her er særligt dørspioner yderst populære, da du kan identificere, hvem der banker på din dør, før du åbner den. De fås både som analoge og i digitale udgaver, hvor de sidstnævnte modeller til tider kan mere end blot at spotte ubudne gæster. Mange digitale dørkikkerter kan faktisk fås med en optagefunktion, så du kan se helt præcis, hvem der har været forbi dit dørtrin.

Ønsker du derimod at besværliggøre indtrængen i dit hjem, vil en sikkerhedskæde til døren være et oplagt valg. Sikkerhedskæderne findes i flere forskellige prisklasser, og der er noget for ethvert behov og enhver pengepung. Vores udvalg består udelukkende af kvalitetsstærke ABUS-produkter. Hvis du vil forsikre, at tyven ikke bryder terrassedøren op med et koben, så kan en sikringsskinne – også kaldet et profiljern – anslagsskinne eller T-jern mellem dør og karm hjælpe. For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel imellem dør og karm, kan du montere en sikringsskinne i hele dørens højde og på den måde dække åbningen mellem dør og karm.

 

Sikr dine vinduer med vinduesstænger, vinduesbeslag & -låse

Vinduerne er et af de steder, hvor tyve mest hyppigt bryder ind i husstande, og de skal som regel ikke bruge andet end blot et koben eller skruetrækker, og så er de inde. Men hvis du har monteret en af vores kvalitetsstærke sikringsbeslag og -låse på dine vinduer, skal der meget kraftigere værktøj til for at bryde dem op. Denne type værktøj har en almindelig tyv ikke på sig, da det vil være for besværligt og tungt. Hos Total Låse & Sikring ApS finder du adskillige vindueslåse og vinduesbeslag, som kan besværliggøre åbningen af dine vinduer udefra og dermed også besværliggøre det for potentielle indbrudstyve.

Vinduesstænger er særligt brugbare ved virksomheder, kontorer, butikker eller kældervinduer i private hjem, så hvis tyven har smadret en rude, kan de alligevel ikke komme ind, da stængerne er i vejen. Hos os er du garanteret en solid tremme med indvending jernekerne, der let kan af- og påmonteres i vinduesrammen – lodret såvel som vandret – ved hjælp af 2 fjederbelastede tapper.

 

Indbrudssikr dit hjem eller virksomhed sammen med Total Låse & ApS

Foruden de allerede nævnte sikringsmuligheder, så forhandler vi også mange andre brugbare produkter som container- og trailerbeslag, hængelåsbeslag, nødudgangsbeslag, skudrigler og diverse andre sikringsbeslag, der garanterer dig den totale tyverisikring af dit hjem eller virksomhed. Med os kan du købe dig til de rette sikkerhedsforanstaltninger, som mindsker risikoen for indbrud og indtrængen.

Med Total Låse & Sikring ApS kan du totalsikre din virksomhed og husstand, som vil gøre, at den almindelige tyv ikke har en chance for at bryde ind. Kontakt os enten på tlf. +45 70 26 80 02 eller skriv til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.