Brevsprækkeskjulere og dækskærme

Har du stadig en brevsprække i din hoveddør, som du ikke længere bruger på grund af postkasseloven fra 2012? Og ønsker du at sikre dit hjem mod indbrud og ulovlig indtrængen? Så er en brevsprækkeskjuler og dækskærm fra Total Låse og Sikring ApS et relativ billig sikringsbeslag, du kan investere i for at sikre dit hjem. I vores sortiment finder du plader i rustfrit stål eller messing til at dække det gamle brevindkast med. Dækskærmene kommer i adskillige størrelser og er produceret af anerkendte fabrikanter som Lockit, Randi og Ruko. Udforsk vores nedenstående sortiment af brevsprækkeskjulere, så du kan sikre dit hjem.

Brevsprækkeskjulere og dækskærme
pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side

Sikr dit hjem med en brevindkastskjuler

Nærmest ingen benytter deres brevsprække i døren længere, hvilket skyldes, at alle postkasser er placeret helt ude ved den offentlig vej eller i stueetagen. Der er derfor ikke nogen grund til at have den længere. En brevsprække kan blot dækkes til med en brevindkastskjuler, som er en flot og diskret løsning, der ikke behøver at koste en bondegård.

Ved at montere en brevsprækkeskjuler eller dækskærm gør du det betydeligt sværere for en potentiel tyv at bryde ind i det hjem. For med en brevsprække har tyven nemlig mulighed for at kigge ind i din bolig og se, hvorvidt der er nogen, inden han bryder ind. Med en plade over brevsprækken har tyven ikke denne mulighed. Derudover sikrer du dig også mod chikane og ballade med eventuelle genstande, som kan skubbes ind i din bolig.

Vores udvalg af dækskærme findes i flere forskellige størrelser, hvormed du skal måle din brevsprække, så du er 100 % sikker på, at du bestiller den pladestørrelse, som passer. Vores produkter kommer enten i rustfrit stål eller messing med et enkelt design, der ikke vil være grimt at montere på din dør. Vi anbefaler, at du bruger træskruer til vores produkter, dog vil flere af vores dækskærme blive leveret med dette, så du ikke skal bekymre dig om at købe det ved siden af.

 

Ønsker du at sikre din dør mod indbrud?

Udover at investere i en brevsprækkeskjuler, så er der også et væld af andre muligheder, hvis du gerne vil indbrudssikre din hoveddør. En tyv skal nemlig ikke bruge mere end et handy værktøj eller koben, og så kan de indenfor ganske få minutter være inde i dit hjem. Du kan bl.a. øge sikkerheden med en digital eller analog dørspion. På den måde kan du holde øje med, hvem der banker på, inden du åbner, men du kan faktisk også ved flere af de moderne modeller optage, hvem der har slået et smut forbi din hoveddør i løbet af dagen.

Vi har også et solidt sortiment af hængelåsoverfald til hoveddøren, hvis du gerne vil have flere låse på din dør, da dette kan besværliggøre indbruddet. Er du derimod bekymret for, at tyven nemt kan få sit værktøj ind mellem dørbladet og karmen, så kan du benytte et T-jern, sikringsskinne eller anslagsskinne, som alle tre beskytter falle og rigle mod angreb.

 

Skal vi hjælpe dig?

Hos Total Låse og Sikring ApS vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej med dit køb af den rette brevsprækkeskjuler og/eller sikringsbeslag til dit hjem eller virksomhed, så du kan undgå indbrud, tyveri samt indtrængen fra uvedkommende. Ønsker du at beskytte og sikre din forretning, lager, butik, hjem m.m. mod indbrud? Så kan vi hos Total Låse & Sikring ApS totalsikre din virksomhed og husstand, så en almindelig tyv ikke har en chance. Kontakt os enten på tlf. +45 70 26 80 02 eller skriv til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.