Dørspioner

Ønsker du at øge din sikkerhed og identificere, hvem der banker på din dør, inden du åbner den? Med en dørkikkert fra Total Låse & Sikring ApS kan du blive sikker på, hvem du åbner døren for. Vores sortiment består både af de traditionelle analoge modeller og de mere moderne, digitale udgaver med forskellige tekniske specifikationer.

Fra anerkendte producenter som Yale og ABUS vil du være en garanteret en dørspion, som er nem og hurtig at installere, simpel at betjene og diskret i designet. Med en af vores dørspioner vil det aldrig være en overraskelse, hvem der befinder sig på den anden side af døren.

Dørspioner
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Øg sikkerheden med vores digitale eller analoge dørspioner

Det er vigtigt altid at føle sig sikkert i ens hjem. Og med det lille øje placeret midt i døren, som vi alle kender så godt, kan du øge trygheden og sikkerheden i dit eget hjem. Det kan virke som en lille feature at have, men den giver stor sikkerhed i den forstand, at du altid ved, hvem der befinder sig på den anden side af døren. Når det kommer til den lille analoge dørspion, vil vi klart anbefale vores modeller fra ABUS, der kan købes i enten messing eller rustfrit stål. Disse fungerer som et kikhul igennem døren, hvor du blot skal kigge ud ad hullet og se, hvem der befinder sig på den anden side, og hvorvidt det er en fremmed eller ej.

Ønsker du en dørkikkert, som kan mere end blot at spotte ubudne gæster, når de faktisk befinder sig ved dit dørtrin, så vil vi klart anbefale vores digitale dørspioner fra enten ABUS eller Yale. Med en elektronisk dørspion får du en komfortabel overvågning af de indgangsdøre, du måtte have. Udover at komme med et tydeligere og bedre billede af den ubudne gæst, så er flere af de digitale modeller også udstyret med en optagefunktion. Det vil sige, at du vil kunne se alle de mennesker, som har slået en smut forbi din hoveddør i løbet af dagen.

 

Sikr dit hjem eller virksomhed sammen med os

Der kan være forskellige årsager til, hvorfor du ønsker at sikre dit hjem eller virksomhed med udstyr som dørspioner, sikringsskinner, vinduesstænger og mange andre typer af sikringsbeslag, der vil være indbrudshæmmende ved vinduer og døre. Uanset om du blot skal investere i en dørkikkert eller vil totalsikre din bygning mod indbrudstyve, vil vi hos Total Låse & Sikring ApS hellere end gerne stå dig til rådighed med fagkyndig rådgivning.

Sidder du med spørgsmål til en af vores analoge eller digitale dørspioner, eller ønsker du sparring ift. den totale boligsikring, så skal du ikke tøve med kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 70 26 80 02 eller skrive til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.