Hængelåsbeslag

Beslag til hængelåse bruges i kasser, døre og andre steder, hvor du ønsker at låse af med en hængelås. På denne måde kan du sikre ejendele og mindske risikoen for tyveri. Hængelåsoverfald fås i forskellige størrelser og tykkelser, så du kan vælge det beslag til hængelåsen, der passer til dit behov. Se vores udvalg af hængelåsbeslag her på siden og øg trygheden og sikkerheden i din bolig og i din virksomhed.

Hængelåsbeslag
pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

Beskyt dine ejendele med et hængelåsbeslag

Hængelåsbeslag er en pålidelig måde at sikre dine kasser og døre på, så du kan beskytte dine ejendele mod tyveri og uautoriseret adgang. Du bør vælge et beslag til hængelåse, der passer i størrelse til både selve hængelåsen og den dør eller kasse, du vil beskytte. Hvis du er usikker på hvilken størrelse hængelåsbeslag, du skal bruge, kan du altid kontakte os for hjælp.

Når du har valgt det rigtige hængelåsbeslag, skal du sørge for, at det er korrekt monteret på kassen eller døren. Det er vigtigt at bruge skruer, der er lange nok og af høj kvalitet, så beslaget kan holdes sikkert fast. 

Desuden er det vigtigt at vælge en kvalitetslås, der kan modstå angreb. En hængelås af god kvalitet, der er lavet af stærke materialer og har en solid låsemekanisme, vil øge sikkerheden yderligere. 

Vælg det rigtige beslag til hængelåsen 

Her kan du danne dig et overblik over de forskellige slags beslag til hængelåse. Alle vores hængelåsbeslag er lavet af gode, solide materialer, der er hærdet. Det sikrer, at beslaget til hængelåsen er meget holdbart og robust, både over for udendørs klimaer og forsøg på indbrud.

Alboy hængelåsbeslag

Alboy hængelåsbeslag består af to dele, en base og en låge. De to dele monteres på henholdsvis lågen og siden af kassen eller døren. På denne måde kan en hængelås hænges på, når lågen er lukket. 

Alboy hængelåsbeslag er lavet af højkvalitetsstål, hvilket gør dem meget robuste og sikre. De er også designet til at modstå forsøg på at bore, klippe eller bryde beslaget op. Beslaget er let at montere og findes både til udvendig og indvendig aflåsning.

Overfaldsbeslag

Overfaldsbeslag består ligeledes af to dele, en krog og en stålplade. De to dele monteres på henholdsvis lågen og siden af kassen eller døren. Når lågen eller døren er lukket, kan en hængelås hænges på krogen, og på denne måde er lågen helt låst. Krogen sidder fast i stålpladen og sikres af hængelåsen. 

Det er muligt at finde overfaldsbeslag med vinkler, som kan bøjes. Denne løsning er optimal, hvis du har en dør eller låge med specielle åbnings- og lukkemekanismer.

Køb dit hængelåsbeslag hos Total Låse & Sikring ApS

Er du i tvivl om hvilket hængelåsbeslag, der passer til din bolig og dit behov? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og vi står altid klar med kompetent vejledning. Du kan give os et kald på +45 7026 8002 eller kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.