Sikkerhedskæder til dør

Med en sikkerhedskæde monteret på din hoveddør kan du forhindre uønskede personer i at komme ind i dit hjem. En kædelås på døren skal blot monteres på indersiden, og når du så er hjemme, skal du sætte kæden i, og på den måde kan døren kun åbnes på klem. Her hos Total Låse og Sikring ApS finder du et stort udvalg af forskellige sikkerhedskæder til hoveddøren fra mærket Abus. Sikkerhedskæderne findes i flere forskellige prisklasser, og der er derfor noget for ethvert behov og enhver pengepung. Med en kædelås på døren investerer du i en ekstra sikkerhed, som er oplagt som supplement til den almindelige lås i døren.

Sikkerhedskæder til dør
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Køb din kædelås til hoveddøren her

Med en kædelås på hoveddøren investerer du i din sikkerhed mod bl.a. røverier og tricktyve. Når kædelåsen er i brug, så kan døren kun åbnes nogle få centimeter, hvilket forhindrer den uvelkomne i at presse døren op udefra. Du kan dermed ikke blive overrasket, mens du er hjemme eller sover om natten. Vores kædelåse kommer med integreret kædebeslag, der nemt kan monteres på langt de fleste døre, og de kommer til helt utrolige priser, som gør dem til en af de billige sikringsbeslag, du kan købe til dit hjem.

Hos Total Låse og Sikring ApS har vi udelukkende valgt at have kædelåse fra producenten Abus, som er en stor sværvægter indenfor sikkerhed og låse, hvormed du er garanteret høj kvalitet med udelukkede robuste materialer. Vores sikkerhedskæder kommer enten i hærdet stål, messing eller forkromet, der alle er stærke materialer. Nogle af vores modeller kommer endda med låsecylinder, som gør, at du skal benytte en nøgle for at tage kæden af. Er du bange for, at dine børn kan finde på at åbne låsen – måske under leg eller af ren nysgerrighed? Bare rolig, flere af vores kædemodeller er børnesikret.

 

Sikr din bolig eller virksomhed med Total Låse og Sikring ApS

Ønsker du sparring eller fagkyndig rådgivning til, hvordan du kan sikre din bolig eller virksomhed bedst muligt mod indbrud eller indtrængen, så kan vi hos Total Låse og Sikring ApS være dig behjælpelige. Vi forhandler et bredt udvalg af sikringsprodukter indenfor kategorier som låse, adgangssystemer, TV-overvågning og meget mere, der kan være med til at totalsikre din virksomhed, bolig eller lager.

Vil du gerne have mere information om vores sikkerhedskæder til døren, eller ønsker du andre midler til at sikre din hoveddør med som fx brevsprækkeskjuler, dørspion eller sikringsskinne? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 70 26 80 02 eller sende os en mail til [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden, hvis det er at foretrække. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.