Sikringsskinner

Sikringsskinner er en god løsning til at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod tyveri og forhindre uautoriseret adgang. Der er forskellige typer af sikringsskinner til forskellige dørtyper og placeringer. Sikringsskinner til døre øger sikkerheden, samtidig med at du opretholder dørens funktionalitet og æstetik. Se vores udvalg af sikringsskinner til døre her på siden og føl dig tryg i dit hjem.

Sikringsskinner
pr. side

21 varer

Faldende orden
pr. side

Et trygt hjem og virksomhed med sikringsskinne til døren

En sikringsskinne til døre fungerer ved at forhindre døren i at blive åbnet uautoriseret udefra. Sikringsskinner er en ekstra sikkerhedsforanstaltning ud over den normale lås på døren. Sikringsskinner, også kaldet profiljern, mellem dør og karm forhindrer tyven i at bryde døren op med koben. 

Nogle sikringsskinner er også udstyret med en låsemekanisme, så du kan låse og låse op fra indersiden af døren. Dette kan være nyttigt, hvis du ønsker at forhindre uautoriseret adgang fra indersiden. Det kan være en god idé at overveje at installere en passende sikringsskinne på dine døre for at forbedre sikkerheden og beskyttelsen af dit hjem eller din virksomhed.

Sådan fungerer en sikringsskinne på døren

For at tyven ikke skal kunne angribe låsens falle eller rigel mellem dør og karm, kan man montere en sikringsskinne i hele dørens højde og på den måde dække åbningen mellem dør og karm. En typisk sikringsskinne består af en metalstang eller skinne, der monteres på døren og dørkarmen på langs af døren. Det er altså ikke muligt at stikke et koben ind i revnen, da den er godt dækket af holdbart og solidt metal.

Man bør altid sørge for at sikre udadgående døre, eksempelvis terrassedøren, med en sikringsskinne, så det forhindrer, at den bliver brækket op med koben eller lignende. Sikringsskinnen monteres med envejsskruer i hele dørens højde, og på den måde dækker den effektivt åbningen mellem dør og karm.

Sikringsskinner til både udadgående og indadgående døre

En sikringsskinne kan installeres på både udadgående og indadgående døre for at forbedre sikkerheden og forhindre uautoriseret adgang. Når du vælger en sikringsskinne, skal du sørge for at vælge en, der passer til din dørs type og størrelse. 

I vores sortiment af sikringsskinner til døre kan du både finde løsninger til indadgående og udadgående døre. Desuden har vi et udvalg af Lockit stålkarme, Lockit anslagsskinner og Lockit dækplader, som ligeledes øger sikkerheden i din bolig og i din virksomhed. 

Du kan vælge mellem forskellige farver og materialer, når du er på udkig efter en sikringsskinne til din dør. På denne måde skal du ikke gå på kompromis med det æstetiske udtryk, når du vælger at montere en sikringsskinne. Stil og sikkerhed går hånd i hånd, når du installerer sikringsskinner på dine døre.

Total Låse & Sikring ApS hjælper dig med en tryg bolig

Er du i tvivl om hvilken sikringsskinne, der passer til dine døre og din bolig? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, og vi står altid klar med kompetent vejledning. Du kan give os et kald på +45 7026 8002 eller kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.