Vinduesbeslag & -låse

Hos Total Låse & Sikring ApS finder du adskillige vindueslåse og vinduesbeslag, som kan besværliggøre åbningen af dine vinduer udefra og dermed også besværliggøre det for potentielle indbrudstyve. Uden et sikringsbeslag er det nemlig nemt at bryde et vindue op, da det som regel blot holdes lukket med traditionelle hasper, der er skruet ind i vinduesrammen. Her er det blot nok at have en stor skruetrækker eller et lille koben med sig, og så vil tyven være inde på under et minut.

I vores sortiment finder du vindueslåse, -beslag og -sikringer fra anerkendte mærker i branchen som Ruko, Lockit, PN og mange flere. Hver og en har deres fordele, men fælles for dem alle er, at de kan sikre dine vinduer eller terrassedøre mod indbrud, uønsket åbning eller fungere som børnesikring. Tjek vores nedenstående sortiment ud, og se hvordan du kan beskytte din virksomhed eller hjem mod indbrudstyve.

Vinduesbeslag & -låse
pr. side

15 varer

Faldende orden
pr. side

Sikr dine vinduer med lås, greb og beslag

Vinduerne er et af de steder, hvor tyve mest hyppigt bryder ind i husstande. Som allerede nævnt skal der blot et koben eller skruetrækker til, og så er de inde. Men hvis du har monteret en af vores kvalitetsstærke sikringsbeslag på dine vinduer, døre og terrassedør, skal der meget kraftigere værktøj til for at bryde dem op. Og sådan noget tungt værktøj har tyve som regel ikke med sig, fordi det bliver for besværligt, og dernæst er deres eneste alternativ at smadre ruden, og der er der stort set ingen tyv, som ønsker, da det vil larme og tiltrække unødig opmærksomhed.

Du vil derfor nå langt med at købe gode sikringsbeslag, da de er rigtige gode som tyverisikring af dit hjem. I vores ovenstående udvalg findes der mange varianter af sikringsbeslag fra flere mærker, og derfor er det vigtigt, at du læser under hvert enkelt produkt, hvor de skal monteres, eller hvordan de låser dit vindue eller dør. Fx kan være vores Ruko vindueslås benyttes på vinduer og låses ved et let tryk på cylinderen uden brug af nøgle, hvorefter den kun kan åbnes med nøgle, hvorimod Lockit har en vinduessikring med indbygget børnesikring.

 

Ønsker du hjælp med at vælge?

Uanset om du skal handle som privat eller som erhverv, er det vigtigt at have de rette sikkerhedsforanstaltninger, når det kommer til tyverisikring. Der er nemlig ikke noget mere ubehageligt, krænkende og frustrerende, som når det sker. Og dernæst orker man ikke at kæmpe med diverse forsikringsselskaber, som har svært ved at komme til pengepungen for at erstatte ens tab.

Med Total Låse & Sikring ApS kan du totalsikre din virksomhed og husstand, som vil gøre, at den almindelige tyv ikke har en chance for at bryde ind. Foruden vores vinduessikringer har vi også nødudgangsbeslag, hængelåsbeslag samt brevsprækkeskjulere og sikringsskinner. Kontakt os enten på tlf. +45 70 26 80 02 eller skriv til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.