Værdiopbevaring og medicinskabe

Hos Total Låse og Sikring har vi et stort udvalg af værdiopbevaring, så du kan opbevare dine værdigenstande og vigtige dokumenter på en tryg og sikker måde. Vores udvalg består af alt lige fra brandskabe og deponeringsskabe til medicinskabe og pengekasser.

Gå på opdagelse i vores sortiment af værdiskabe, find lige præcis det, der matcher dine behov og opbevar din medicin eller vigtige genstande i et skab med lås. Har du spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Find et stort udvalg af medicinskabe

Med et medicinskab med lås kan du trygt opbevare medicinen, så den ikke havner i de forkerte hænder. Det gælder både til hjemmet, men særligt også på steder som ældreboliger, plejehjem, sygehuse m.m.

Vores store udvalg af medicinskabe kommer i en bred vifte af modeller. Vi har både medicinskabe med kode eller lås og medicinskabe i metal eller stål. Find lige præcis det værdiskab, der passer til dine ønsker og behov, og hold medicinen gemt bag lås og slå.

Få en tryg og sikker bolig

Hos Total Låse & Sikring har vi, foruden værdi- og medicinskabe, et stort udvalg af andre sikringsløsninger, der hjælper dig med en tryggere bolig. Skab den ideelle tryghed i hjemmet eller virksomheden med vores tv-overvågning eller adgangssystemer.

Du kan også tage et kig på vores nøgleskabe, bokse og nødnøgleskabe.

Har du brug for hjælp til din værdiopbevaring?

Uanset om du er på udkig efter et værdiopbevaringsskab til medicin, computere, vigtige dokumenter eller andet, står vi altid klar med den helt rigtige vejledning. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det værdiskab, der passer til dig.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.