Medicinskabe

Medicin bør aldrig komme i de forkerte hænder. Hvis det sker, kan der opstå farlige situationer og mistro iblandt de personer, som har adgang til medicinen. Med et af vores medicinskabe kan din medicin opbevares sikkert bag lås og slå. Skabene er særligt oplagte på steder som i ældreboliger, på plejehjem, ved praktiserende læger, sygehuse, apoteker, misbrugscentre og mange andre steder, hvor der bliver opbevaret større mængder medicin.

Total Låse & Sikring ApS’ sortiment af medicinskabe består af forskellige typer aflåsning, som – hvis det ønskes – kan integreres med bygningens adgangskontrol. På den måde opnår du 100 % kontrol over adgangen til medicinskabet. Tjek vores nedenstående udvalg af skabe fra bl.a. Joma ud og find den model, der passer bedst til dine behov.

Medicinskabe
pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Opbevar din medicin sikkert med vores medicinskabe med lås

Uanset hvilken slags medicin eller førstehjælpsmidler du opbevarer, er det altid vigtigt at have det bag lås og slå. På den måde undgår du at friste svage sjæle, eller at der opstår uheldige situationer, som kunne være undgået med et skab med lås.

Når du køber et medicinskab fra os, skal du huske at se, hvorvidt der kommer en cylinderlås med eller ej. Flere af vores modeller kommer nemlig uden, dog vil der altid blive oplyst, hvilke låse der passer til den pågældende model, og låsene kan du selvfølgelig også finde her på vores webshop. Derudover kommer vores skabe til medicin i forskellige størrelser, så du kan vælge den model, som passer bedst til den mængde af medicin og førstehjælpsudstyr, du skal have opbevaret.

 

Køb professionelle medicinskabe hos Total Låse & Sikring ApS

Fandt du ikke lige det medicinskab, du søgte? Eller havde du et andet særligt skab til værdiopbevaring i tankerne? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os her hos Total Låse & Sikring ApS. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det ideelle skab, der kan gøre håndteringen og opbevaringen af medicin trygt og sikkert for alle parter.

Du kan altid kontakte os på tlf. +45 70 26 80 02 eller skrive til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.