Pengekasser og autobokse

Hos Total Låse & Sikring ApS finder du et solidt sortiment af pengekasser og autobokse til opbevaring af dine værdigenstande. Vores løsninger kommer i flere forskellige størrelser, og du har endda mulighed for at vælge en pengekasse med kodelås eller med nøgle. Alle vores pengekasser og autobokse stammer enten fra Comsafe og Joma og fås i farverne sølv, sort, rød eller blå.

En pengekasse er anvendelig alle steder, hvor der skal opbevares penge, hvad end det er på kontoret eller i butikken. Det kan også være betryggende med en pengekasse i ens private hjem til opbevaring af smykker, pas og andre lignede genstande. En autoboks anvendes i f.eks. bilen, campingvognen eller på båden, hvor den kan låses fast i en autokassette, som monteres på en solid overflade eller væg.

Pengekasser og autobokse
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Køb pengekasse med kode eller nøgle her

Der kan være mange årsager til, at du vil investere i en pengekasse. Uanset hvad grunden er, så er formålet for alle med en pengekasse at beskytte deres værdier imod tyveri og ikke friste svage sjæle. En god pengekasse holder styr på både mønter og pengesedler, hvad end det er for en butik, et mindre kontor, eller hvis du har en kaffekasse i personalerummet.

Ønsker du en pengekasse med nøgle, så skal du købe vores Comsafe pengekasse, som kan købes i 4 forskellige størrelser (85x155x135 mm, 90x200x165 mm, 90x260x195 mm og 90x300x245 mm). Fordelen ved en nøgle-pengekasse er, at kun nogle få har adgang til kassen og dermed kan alle ikke tilgå den. Dette er også det, som kan være ulempen, hvis man er flere end to mennesker, som skal have adgang til kassen.

Joma producerer pengekasser med kodelås, hvor du selv skal vælge en 3-cifret kombination. Du kan vælge mellem 4 forskellige størrelser (70x135x100 mm, 85x200x120 mm, 95x240x185mm og 105x290x215 mm), så du kan få den pengekasse, der passer til dine behov. Fordelen ved kodelås er, at du aldrig kan miste den fysiske nøgle, da du blot skal taste nogle tal ind. Ulempen er, at alle, som får koden at vide, vil have mulighed for åbne kassen. Også selv når de stopper med at arbejde for dig.

 

Husk autoboksen til bil- eller bådferien

Alle, som har været på bil- eller bådferie, ved, at uheld kan ske, når man er afsted eller er ankommet til sin feriedestination. Tyveknægte luer for at stjæle fra turister, og særligt på bil- og bådferie kan du være udsat, da sikkerhedsforanstaltninger ikke er de samme som ved et fysisk hotel, hostel eller motel.

Med en autoboks kan du sikkert og bekvemt opbevare værdigenstande i både campingvognen, båden eller bilen. Alt, du skal gøre, er at låse autoboksen fast i en autokassette, som selvfølgelig følger med, når du køber fra os. Herefter skal kassetten blot monteres på en solid overflade og væg, hvilket giver dig utalligvis af muligheder for værdiopbevaring.

 

Total Låse & Sikring ApS hjælper med værdiopbevaring

I dag findes der mange løsninger og muligheder for værdiopbevaring, hvad end det er til kontoret, butikken eller ens private hjem. Og her vil vi hos Total Låse & Sikring ApS hellere end gerne hjælpe dig, så du ender med de rette løsninger for opbevaring af værdigenstande. Hvad end du køber vores pengekasser, indmuringsbokse eller brandskabe, vil du være garanteret høj kvalitet og høj sikkerhed.

Hvis du sidder inde med spørgsmål til en af vores ovenstående pengekasse eller autobokse eller nogle af vores andre sortimenter indenfor værdiopbevaring, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 70 26 80 02 eller skrive til os via vores mail [email protected]. Du kan naturligvis også skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.