Værdiskabe

Værdiskabe
pr. side

25 varer

Faldende orden
pr. side

Praktiske værdiskabe til mange formål

Søger du et værdiskab, hvis primære formål er at beskytte ejendele uden nødvendigvis at leve op til specifikke forsikringskrav? I så fald kan et værdiskab uden forsikringsgodkendelse være en fin løsning til dine behov. Men for hvem og i hvilke sammenhænge er sådan et skab en tilstrækkelig løsning? Vi har listet en række eksempler nedenfor.

 

Personlige Ejendele

Leder du efter et værdiskab til beskyttelse af personlige ejendele? Hvis du har personlige ejendele, som du ønsker at beskytte mod uautoriseret adgang eller tyveri derhjemme, kan et værdiskab uden forsikringsgodkendelse være tilstrækkeligt. Dette kan omfatte smykker, vigtige dokumenter og lignende ejendele, der ikke nødvendigvis kræver den højeste grad af sikkerhed.

 

Kontorejendele

I et kontor- eller arbejdsmiljø, hvor behovet for sikkerhed primært drejer sig om at beskytte dokumenter, elektronik eller mindre værdigenstande, kan et værdiskab med et gennemsnitligt sikkerhedsniveau være passende.

 

Mindre Virksomheder

For mindre virksomheder, der ikke opbevarer store mængder kontanter eller værdifulde varer, kan et værdiskab uden forsikringsgodkendelse tilbyde et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Det kan for eksempel gælde virksomheder, der ønsker at beskytte dokumenter, små elektroniske enheder eller personlige ejendele for medarbejdere.

 

Fordelene ved et værdiskab uden forsikringsgodkendelse

Ved at vælge et værdiskab, som ikke nødvendigvis lever op til de nyeste krav for forsikringsgodkendelse, følger der til gengæld en række andre fordele, som ligeledes kan have betydning for dit valg af værdiskab. Dette indebærer blandt andet skabets design og ikke mindst også prisen, der generelt set gør det muligt at anskaffe et værdiskab på et begrænset budget.

 

Designmæssige muligheder

Foruden at tage stilling til skabets modstandsdygtighed over for indbrud er det i mange tilfælde også relevant at forholde sig til værdiskabets design og konstruktion. Nogle gange kan det være vigtigt, at værdiskabet matcher visse krav i forhold til størrelse, form og farve og enten passer ind i indretningen eller er mindre synligt. I så fald kan disse værdiskabe tilbyde en passende balance mellem beskyttelse og udseende.

 

Bredere udvalg for begrænsede budgetter

For at et værdiskab skal leve op til en forsikringsgodkendelse, skal det leve op til strenge krav om sikkerhedsstandarder, hvilket helt automatisk sender prisen i vejret. Hvis du arbejder med et begrænset budget, men stadig er interesseret i øgede sikkerhedsforanstaltninger, så kan et værdiskab til en mere overkommelig pris være en mere realistisk og oftest lige så fin løsning.

 

Find dit værdiskab hos Total Låse & Sikring

Uanset om du leder efter et værdiskab med eller uden forsikringsgodkendelse, så tilbyder vi et stort udvalg af værdiskabe i forskellige størrelser. Måtte du have spørgsmål, så sidder vi altid klar ved både telefon og e-mail og kan kontaktes på 70 26 80 02 eller [email protected].