Yale Doorman

Hos Total Låse & Sikring ApS kan du få det smarte og avancerede låsesystem fra Yale Doorman, som giver dig en enestående mulighed for at få en elektronisk lås med høj sikkerhed og bekvemmelighed uden nøgle.

Yale Doorman kan anvendes til yderdøre eller særlige rum, og du vælger selv, om du ønsker en nøglebrik, fjernbetjening eller kode til at låse døren op. Du kan desuden også låse døren og låse den op via en app på telefonen – nemmere bliver det ikke! Yale Doorman er et sikkert alternativ til de traditionelle låse, og så slipper hele familien eller virksomheden også for nøgleproblemer, da en nøglebrik f.eks. omgående kan blive slettet, hvis nogen mister den.

Yale Doorman
pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

Find Yale Doormans avancerede låsesystem her 

Et Yale Doorman låsesystem er en nem og praktisk løsning for både private og erhverv, da det foruden at gøre det vanskeligt at bryde ind også gør det nærmest umuligt for dig at miste din nøgle. Samtidig giver låsesystemet dig også mulighed for at give adgang til håndværkere eller lignende i et bestemt tidsrum. Her på siden kan du finde alt det, du har brug for, når du skal investere i et låsesystem fra Yale Doorman. Se vores udvalg og kom godt i gang med det elektroniske låsesystem fra Yale Doorman.

Gå på udkig i vores låsekasser, kasselåse, dækplader og stanglåse alt efter, hvilken form for lås du ønsker på din Yale Doorman. Du kan naturligvis også finde fjernbetjeninger og nøglebrikker her på siden, så du frit kan vælge din foretrukne låseform. Hvis du også ønsker at sikre andre dele af dit hjem med en lås, kan vi hos Total Låse & Sikring ApS også hjælpe dig med det. Se vores vindueslåse og postkasselåse, som kan give dig ro i sindet, når du forlader hjemmet eller virksomheden.

Total Låse & Sikring ApS har et stort udvalg af låse 

Har du brug for vejledning for at kunne vælge den helt rigtige nøgle til Yale Doormans låsesystem, eller har du spørgsmål til os, vil vi gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. +45 70 26 80 02 eller via mail på [email protected]. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular. Kontakt os allerede i dag!