Handelsbetingelser

Hvordan handler man

Vælg varen, læg den i kurven og gå så til betaling, når du gennemgår betalingen bliver du guidet af systemet og kan på en simpel måde vælge hvordan du vil betale, hvor varen skal leveres o.s.v.
Firmaet og offentlige instutioner kan handle ved telefonisk/mail henvendelse.

"Total Låse & Sikring" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.
Produktinformation:
På totallaase.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Total Låse & Sikring på [email protected]
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.
Total Låse & Sikring gør sit yderste for at viderebringe korrekte oplysninger om rabatter og tilbud vi giver, men fejl kan ske. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer.
Bestilling:

Bestilling på vores hjemmeside er en bindende aftale, og ordrebekræftigelse fremsendes umiddelbart efter bestillingen. Der tages dog forbehold for at varer kan være gået i restordre eller helt udgået, i så fald kontakter vi Dem hurtigst muligt.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart væren afgå fra Total Låse & Sikring.
Betalingsformer
Du kan betale på flg måder:
Private
Dankort
Visa
Visa Elektron
JCB
Maestro
Mastercard
EDankort
Kontooverførelse (kun kunder bosat i udlandet)

Erhvervsdrivende
Dankort
Visa
Visa Elektron
JCB
Maestro
Mastercard
EDankort
Kontooverførsel
Faktura (Netto 10 dage)
EAN Fakturering (Netto 10 dage)

Levering:
Vi bestræber os på, at få sendt varerne samme dag, men ellers indenfor 3 dage. Hvis der går længere tid, kontakter vi kunden. Alle varer sendes med Post Nord som Pakke hvor der skal kvitteres for modtagelsen, større varer sendes med Danske Fragtmænd direkte fra vores leverandører.
Ved forsendelse uden for Danmark vil du modtage en Fragt opkrævning på e-mail inden vi sender varen, vi accepterer ikke ordren før denne er betalt
Fragt:
Fragt på alle ordrer under 499 kr
Fragt på alle ordrer over 499 kr : 0 kr.
 

Ved valg om afhentning skal dette ske, i en af vores fysiske butikker. Kunden vil blive kontaktet når ordren er klar til afhentning.

Byens Låseservice ApS,
Jernbanegade 34,
3600 Frederikssund.

 

Byens Låseservice ApS,
Smedelundsgade 23E,
4300 Holbæk.

 

Reklamation:
Total Låse & Sikring yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra Modtagelsen af varen på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget
Reklamation foregår ved henvendelse på mail [email protected] eller tlf, 70 26 80 02.

Returadresse
Byens Låseservice ApS,
Jernbanegade 34,
3600 Frederikssund.


Fakturaen eller kopi heraf skal fremvises til Total Låse & Sikring i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Tota Låse & Sikring inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.
Ønsker du at indgive en klage til en offentlig instans over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, kan sådan en klage indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]
Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Total Låse & Sikring, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Total Låse & Sikring's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende,medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler .
Total Låse & Sikring afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.
Fortrydelsesret: (kun private)
Meddeler Kunden Total Låse & Sikring, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Total Låse & Sikring det modtagne beløb. Brugte og beskadigede varer kan ikke returneres, varen skal returneres i væsentligt samme stand og mængde

Du skal altid selv betale returfragten. Varer der returneres UFRANCO, uden omdeling eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Nord - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Når du fortryder et køb skal du altid kontakte os inden du returnerer varen, du kan ikke bare sende varen retur eller nægte modtagelse. Du bærer selv udgiften til returnering af varen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Når varer sendes retur har vi iflg ehandelsfondens regler 30 dage til at tilbagebetale pengene, Normalt sker dette meget hurtigere men i enkelte tilfælde kan der gå op til de 30 dage før beløbet er tilbage på din konto.

Returvarer ved køb som erhverv/offentlig.
Erhverv har som udgangspunkt ikke returret på varer og der vil som grundregel blive beregnet et returgebyr på 20% på varer returneret af erhverv og offentlige kunder. DU skal altid kontakte os inden du returnerer varer og få godkendt returneringen.
Skaffevarer/Spec hjemskaffede varer tages ikke retur.

Forbehold for ændringer:
Total Låse & Sikring forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.