ABUS Zolit til private hjem

ABUS Zolit er et enslukkende låsesystem til private hjem. Det er en sikker løsning til private hjem og steder med lavere sikkerhedskrav, trods Zolit er et låsesystem af høj kvalitet. Zolit-seriens nøgler er kendetegnet med at have en flad profil, som gør dem svære at kopiere modsat andre serier med buede nøgler.

Hos Total Låse & Sikring finder du Abus Zolit cylindersæt, hængelås, postkassecylinder og ekstranøgler. Gå på opdagelse i nedenstående sortiment, og find dit næste sikre låsesystem. Skulle du støde på spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

ABUS Zolit, Private
pr. side

11 varer

Faldende orden
pr. side

ABUS Zolit: Enslukkende system til private hjem

Når det angår låsesystemer til private hjem, skal der naturligvis være styr på sikkerheden. På den måde kan du opnå den bedste tryghed, når du tager på arbejde, rejser på ferie eller er ude af huset.

ABUS Zolit giver en sikker løsning til private hjem, eftersom nøglen har et specielt, fladt design, der gør den svær at kopiere. Zolit er desuden udstyret med ABUS’ Intop-nøglestopsystem, som stopper nøglen i den rette position, så der ikke er nogen adgang med manipulerede nøgler. Det betyder også, at Zolit er registreret i højeste sikringsklasse hos Forsikring & Pension.

Oplev vores udvalg af adgangs- og låsesystemer

Hos Total Låse & Sikring udvælger vi nøje vores sortiment, så det stemmer overens med alle de krav, vi har til god sikkerhed. Vi er leveringsdygtige i flere låsesystemer, som alle har en høj kvalitet og god funktionalitet.

Foruden ABUS Zolit kan du også tage et kig på Ruko Garant Plus, KABA Expert eller andre adgangssystemer til private hjem såvel som erhverv. Fælles for alle er, at de er lavet til at kunne passe til dine behov og ønsker og samtidig give dig den bedste tryghed i din hverdag.

Kontakt os for grundig vejledning

Sidder du tilbage med spørgsmål om ABUS Zolit, eller har du brug for en grundig vejledning til at finde det helt rigtige låsesystem til dig? Så sidder vi altid klar med kompetent vejledning.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Vi gør os umage for at give dig den bedste oplevelse, når du handler låsesystemer hos os, og derfor yder vi altid en god service. Du kan kontakte os ved at ringe os op eller skrive en mail. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af denne side. Vi glæder os til at høre fra dig!