Om os

Total Låse & Sikring ApS er en uafhængig distributør, der arbejder tæt sammen med andre grossister i Danmark.

Med et af Danmarks største lagre af sikringsprodukter, leverer vi lagervarer fra dag til dag i hele landet.

Total Låse & Sikring står for kvalitet og leveringssikkerhed. Med vores mange års erfaring tilbyder vi et professionelt udvalg af sikringsprodukter, beslag, tilbehør og værktøj.

Firmaet er ejet af Carsten Thorsen som har mere end 25 års erfaring fra sikringsbranchen.

På www.totallaase.dk finder man det største udvalg af sikringsprodukter: Alt i låse, nøgler,Tv-overvågning, adgangskontrolsystemer og meget andet.

Alt i alt et meget bredt udvalg af kvalitetsvarer. Både til den sikringsbevidste forbruger, og også til Gør Det Selv manden/kvinden.

Er der en bestemt vare du ikke kan finde, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail til [email protected]

Nye spændende varer
Da vi altid er på udkig efter nye kvalitetsvarer, modtager vi gerne forslag til nye produkter - alle henvendelser behandles seriøst.

Da vi altid sætter kunden i centrum, er det vigtigt for os, at yde dig den bedste service. For at sikre dig fuldt tilfredshed ved ethvert køb, giver Total Låse & Sikring dig en "pengene tilbage garanti", med fuld returret på samtlige varer, hvis du fortryder dit køb inden 14 dage efter modtagelsen.

Hos Total Låse & Sikring lægger vi vægt på brugervenlighed og et højt service niveau. Vi sidder altid klar ved e-mail og telefon så vi kan hjælpe dig som kunde, og give en god oplevelse med online køb.

Vores motto er: En tryg og sikker handel på nettet!

Adresse:

Hovedafdeling:
Total Låse & Sikring v/Byens Låseservice ApS
Jernbanegade 34.
3600 Frederikssund
Tlf.: 70 26 80 02
cvr: 30276388